Atypic - singurul restaurant gourmet cu specific sud-american

de Comunicat de presa in Actualitate

Atypic reprezintă cel mai nou și singului concept-restaurant cu specific sud-american din zona Floreasca - Dorobanți, un local ce oferă un ambient premium împreună cu niște preparate deosebite.

 

Restaurantul a luat naștere ca urmare a dorinței fondatorilor de a oferi un raspuns la întrebarea: ce putem mânca bun și altfel decât suntem obișnuiți ? Așa a prins contur meniul iar împreună cu bucătarul și ambientul a rezultat prin simbioza restaurantul ATYPIC.

 

Specificul restaurantului este unul world-cuisine cu influente mexicane, specific ce s-a mulat după personalitate, povestea de viață și experiența culinară a Chef-ului bucătar, Jose Luis Mendoza Garcia, născut în Ecuador, într-un mic oraș numit Bahia de Caraquez iar mai tărziu,

Jose Luis sau pentru prieteni, “Pepe”, a trăit în cinci orașe pe trei continente : America de Sud, America de Nord, Europa și a gătit în Mexic, Spania, Danemarca, Italia, România și este pasionat de bucătăria asiatică. De aici rezultă și meniul colorat, cosmopolit și în același timp fusion compus din ce este mai gustos din bucătăria sud-americană și cea japoneză.

 

Dintre vedetele acestui meniu putem aminti : Bao, Burrito Gourmet, Aguachile, Supă Tomkha, Supa Ramen, Pui filipinez sau Halibut Nordic.

 

“ Noi vedem restaurantul Atypic, ca pe un loc unde se pot decoperi valențele bucătăriilor mexicane și japoneze în interpretarea unui bucătar venit de peste hotare unde prospețimea ingredientelor și savoarea gustului sunt subînțelese. În același timp, vinurile au fost atent selecționate și au drept scop redescoperirea vinurilor din zone atypice precum Grecia, Austria, Noua Zeelanda, Portugalia, Franta, Spania, Moldova și bineînțeles România. Pairung-ul vinurilor cu mancarea din meniu a fost atent studiat.” Business Owner, restaurant Atypic.

 

Meniul se schimbă periodic și se va îmbogati cu preparate concepute în funcție de preferințele și cerințele oaspeților, pentru a se mula atât pe gusturile publicului din România cât și în mod special pe gusturile clienților zonei.

 

Despre prețuri, vă putem spune că o masă în 2, cu o sticlă de vin, nu costă mai mult de 300 lei.

 

Amenajarea atipică a restaurantului a durat aproximativ 7 luni. O atenție deosebită a fost acordată finisajelor dar și remodelării spațiului, astfel încât să cuprindă o bucătărie deschisă, lift, o zonă de restaurant la parter și una la subsol, o terasă și multe elemente cheie în bună gestionare a unui restaurant ce își dorește să ofere servicii premium.

 

 Restaurantul se află pe strada Constantin Aricescu 42 iar progamul este : Luni- închis | Marți-Joi: 12-22:00 | Vineri, Sâmabătă: 12-23:00 | Duminică 12:00-17:00.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate