Bine de stiut! Geamuri termopan – Particularitati de alegere

de Comunicat de presa in Actualitate
Bine de stiut! Geamuri termopan – Particularitati de alegere

Timpul petrecut acasa pare a fi cel mai frumos. Asa este?!

Despre avantajele geamurilor termopan s-au vorbit foarte multe. Infatisarea fizica atragatoare, comoditatea in folosire, indicatorii inalti de izolare si ingrijirea rapida, te conduc catre fereastra potrivita pentru incaperea potrivita.

Pe langa toate acestea, ferestrele din termopan pot functiona si zeci de ani, in special daca la procurarea, instalarea si utilizarea lor s-a tinut cont de un sir de recomandari.

Alegerea furnizorului

Siguranta companie-furnizor este uneori mai greu de verificat. Pentru inceput, trebuie sa te convingi de perioada de functionare a firmei, daca beneficiaza sau nu de certificate de calitate si bineinteles, de obligatiunile de garantie prevazute. Detalii care trebuie luate in calcul dat fiind faptul ca investitia este destul de importanta.
 

Izolare termica

Este real ca ferestrele din termopan sa piarda caldura din incapere daca parametrii lor au fost calculati gresit.

Asigura-te de cantitatea de sticla din termopane, numarul camerelor de aer, tipul si grosimea sticlei si ca fereasta a fost atasata perfect in rama.

Asupra izolarii termice poate influenta si instalarea incorecta a pervazurilor sau chiar lipsa lor, accesorii care ajuta la scurgerea apei de pe geam, care nu ajunge astfel in perete.

Zgomotul

Pentru cei a caror ferestre privesc ore in sir strazile aglomerate sau calea ferata, calitatea izolarii zgomotului este destul de importanta. O atmosfera mai linistita in casa se poate face cu ajutorul ferestrelor cu sticla de diferita grosime, ce reduce partial rezonanta.

Distanta mai mare dintre sticlele din termopan pot, la fel, sa reduca sunetele din exterior.

Ventilarea

Toti posesorii de termopane folosesc metoda clasica de ventilare, simpla aerisire, unde plasa este cea mai buna bariera pentru oaspetii nepoftiti ca insectele sau praful. Insa, ventilarea se poate face si fara pierderi de caldura sau patrunderea mirosurilor neplacute de afara.  

Mai mult, o ventilare incorecta te poate surprinde prin aparitia mucegaiului. Din fericire, pe piata se gasesc o multime de dispozitive de aerisire, prin care se pot evita neplacerile cauzate de circulatia incorecta a aerului.

Siguranta

Ne gandim la ferestre ca la ochii casei. Camerele de supraveghere video nu te lipsesc suta la suta de hoti, iar balcoanele si ferestrele neprotejate sunt doar un punct de reper. Geamurile termopan pot fi la fel de accesibile pentru spargeri daca au fost create din materiale necalitative.

Cu cat mai multe camere are geamul tau, cu atat este mai sigura fereasta de spargere. Pentru siguranta dubla, este binevenita si instalarea jaluzelelor de protectie, dar si a ferestrelor termopan cu sticla de tip ”triplex”, care nu permite risipirea ei in urma loviturilor puternice.

Lux sau necesitate

Fereasta inainte de toate este fereastra, adica sursa de lumina in incapere pe parcursul zilei, insa aceasta caracteristica depinde si de marimea sticlei si amplasarea ei, nu si de termopanul instalat.

Investitie pentru cel putin 25 de ani

Ferestrele din termopan permit ca pentru o perioada de lunga durata sa ai linistea si confortul asigurat acasa.

Trebuie doar corect alese și montate. Nu incerca sa iesi in evidenta prin culori aprinse sau design sofisticat, ci doar asigura-te ca nu ai economisit pe calitate. A reface ceva este intotdeauna mai scump, decat a face.

Ai grija de spatiul unde iti petreci timpul. Alege cele mai potrivite geamuri termopan pentru locuinta ta, pentru ca numai astfel te poti bucura cu adevarat de beneficiile acestora!

Pentru a contacta compania specializata in fabricarea, instalarea si montajul ferestrelor cu geamuri termopan, contacteaza profesionistii SecuritInternational.ro

Date de contact

Telefon: 021.321.31.76

E-mail: [email protected]

Adresa: Strada Agricultori, nr.113, Sector 2, Bucuresti

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate