Care sunt motivele pentru care tot mai multi prefera un aparat de curatat cu aburi?

de Comunicat de presa in Actualitate
Care sunt motivele pentru care tot mai multi prefera un aparat de curatat cu aburi?

Cel mai probabil ai observant si tu ca in ultima perioada tot mai multe persoane au inceput sa isi indrepte atentia catre aparatele de curatat cu aburi, iar asta pentru ca au reusit sa isi dea seama care sunt numeroasele avantaje de care se pot bucura in urma folosirii lor. Desigur, pentru a ne putea bucura la maxim de pe urma lor va trebui sa stim de asemenea si cum sa le alege, astfel incat sa fim siguri ca ne vor oferi tot ceea ce avem nevoie pe partea de curatenie. Te vom ajuta sa faci acest lucru in randurile urmatoare.

Inainte de a-ti oferi sfaturi legate de corecta alegere a unui aparat de curatat cu aburi iti vom oferi cateva informatii utile legate de modul in care ele functioneaza, dar si de care sunt avantajele de care ne putem bucura. De altfel, despre toate acestea s-a discutat deja pe larg pe http://aparatdecuratatcuaburi.ro/ unde pot fi gasite foarte multe informatii utile si de actualitate.

Revenind la principalul nostru subiect, afla ca un aparat de curatat cu aburi functioneaza cu... exact. Aburi. In dotarea unui astfel de aparat se gaseste un micut boiler care are rolul de a incalzi apa, iar vaporii rezultati sunt eliberati cu o presiune care de obicei este mai mica de 5 bari. Acest lucru va duce la inmuierea murdariei si eliminarea rapida si eficienta a acesteia de pe aproape orice tip de suprafata. Partea buna e ca nu mai avem nevoie de produse de curatat care contin substante nu tocmai prietenoase cu noi.

Aburul fiind fierbinte duce si la o igienizare completa a suprafetelor pe care este folosit aparatul, distrugand pana la 99% dintre microbii si alergenii care sunt invizibili ochiului uman. Avem asadar in fata o solutie de curatat ideala pentru bucatarii si bai, acolo unde intr-adevar este necesara realizarea unei igienizari ca la carte.

Curatarea rosturilor de la faianta nu mai prezinta nici o problema si va realiza foarte usor si rapid. La fel este valabil si in ceea ce priveste curatarea grasimii care poate sa ajunga in cele mai greu accesibile zone din bucatarie. Completam lista cu suprafete pe care poti folosi cu succes aparatul de curatat cu aburi cu diferitele tipuri de tapiterii, faianta, beton si asa mai departe.

Intrebarea care se pune acum este urmatoarea: cum stim ca am ales cel mai bun aparat de curatat cu aburi de care sa ne putem bucura la maxim si sa ne fie de folos intr-un numar cat mai mare de situatii? Iti vom vorbi mai departe despre principalele aspecte pe care va trebui sa le ai in vedere.

Primul lucru la care tu va trebui sa te uiti este puterea pe care o are aparatul pe care tu ai pus ochii. Ce informatii ne ofera puterea unui aparat de curatat cu aburi? In primul rand ne spune cat de repede va fi capabil sa incalzeasca apa din recipient, deci implicit cat de rapid va putea incepe sa produca aburii.

Volumul pe care il poate avea recipientul este de asemenea un criteriu de luat in seama, el fiind cel care ne spune cat de des va trebui sa il reumplem cu apa. Evident, pentru a nu pierde timp mult cu aceasta procedura, e de preferat sa ne indreptam atentia catre modelele ale caror recipient este unul cu un volum cat mai mare.

Pe langa volumul rezervorului, la fel de importanta este si presiunea acestuia. Presiunea rezervorului este recomandat sa fie una in jurul valorii de 3 – 4 bari astfel incat eficienta aparatului de curatat cu aburi sa fie una cat mai ridicata.

Mai putem adauga pe lista cu caracteristici pe care e bine sa le avem in vedere la achizitionarea unui aparat de curatat cu aburi debitul de abur pe care il are aparatul (trebuie ca acesta sa fie de cel putin 90 de grame pe minut), accesoriile pe care le primim la pachet, precum si cat de ergonomic este design-ul.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate