Cursele cu autocarul in perioada sarbatorilor

de Comunicat de presa in Actualitate
Cursele cu autocarul in perioada sarbatorilor

Calatoria cu autocarul a devenit extrem de populara in randul celor care calatoresc prin Europa. Mai mult decat atat, perioada sarbatorilor este un moment in care familiile se aduna iar cererea privind calatoriile cu autocarul in Europa este in crestere. Ideea de a calatori cu autocarul nu este una noua, desi serviciile de ultima generatie pe care aceste vehicule le orezinta in zilele noastre  constituie intradevar o noua experienta. Unul dintre motivele pentru care cursele cu autocarul au devenit atat de cunoscute si de practice este datorita costurile reduse de transport, iar acest lucru reprezinta si in ziua de astazi un atu pentru companiile de transport persoane international. Spre exemplu, transportul de persoane Romania – Anglia sau catre alte destinatii din Europa se poate realiza la preturi cuprinse intre 90 si 150 de euro de persoana, iar cursele efectuate sunt extrem de practice deoarece au loc zilnic iar pasagerul se trasporta direct la destinatie.

Sarbatorile, indiferent daca vorbim de Paste sau de Craciun este o perioada extrem de aglomerata pentru agentiile de transport persoane intrucat marea majoritate a romanilor plecati in strainatate se intorc acasa pentru aceasta perioada. Datorita competitiei din domeniu multe agentii si-au imbunatatit semnificativ serviciile de transport persoane cu autocarul. In ziua de astazi putem calatorii cu autocare de 4 si 5 stele dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, toaleta ecologica,  insotitor de bord si bucatarie de bord. Mai mult tehnologia de ultima generatie este prezenta si in aceste vehicule prin diferite gadgeturi moderne sau prin diferite sisteme video si audio.

Perioada nu este aglomerat datorita celor care aleg sa isi viziteze familia sau prietenii in timpul sarbatorilor, un alt aspect il reprezinta cei care cakatoresc in vacanta si vor sa viziteze o anumita tara in perioada de Paste sau de Craciun. Numarul romanilor care achizitioneaza pachete de vacanta de sarbatori este cu fiecarean este in continua crestere iar acest lucru se intampla datorita avantajelor financiare si al serviciilor oferite de tari precum Bulgaria, Germania si chiar Anglia. Spre exemplu daca ati achizitonat un pachet de vacanta si cautati un transport de persoane Romania - Germania cu autocarul, puteti gasi servicii in cadrul agentiilor de transport cu vehicule moderne incepand cu pretul de 90 de euro pentru un adult. De asemenea, copiii, sau cei care achizitioneaza bilete tur-retur sau grupurile de persoane beneficiaza de reduceri substantiale de pana la 50% din valoarea biletului intreg.

Transportul cu autocarul in Europa ramane in continuare unul dintre cele mai avantajoase  solutii de a calatori datorita preturilor extrem de avantajoase, indiferent daca calatoriti pentru un sejur impreuna cu familia sau cu prietenii cat si pentru afaceri. Mai mult decat atat microbuzul sau autocarul reprezinta cea mai scazuta sursa de poluare in comparatie cu alte sisteme de transport. Nu in ultimul rand, posibilitatea ca o cursa sa fie amanata din pricina vremii sunt mult mai scazute in comparatie cu avionul. Poate unul dintre cele mai importante beneficii pe care autocarul il ofera il reprezinta rezervarea de bilete. Cu cele mai multe firme de transport persoane puteti rezerva biletele prin telefon sau email cu cateva zile inainte iar achizita biletelor o puteti realiza direct la imbarcare. Astfel, nu mai este necesar sa rezervati bilete cu cateva luni inainte asemenea transportului cu avionul pentru a va asigura un pret mai mic al biletului.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate