Domnu’ Trump, aveți grijă, ospătarul ăla mustăcios v-a scuipat în ciorba de potroace!

de Spartakus in Actualitate
Domnu’ Trump, aveți grijă, ospătarul ăla mustăcios v-a scuipat în ciorba de potroace!

Acolo de unde e de pământ nea Dragnea, adică la Teleorman, există încă și azi convingerea animistă că, dacă te tragi în poză cu un tip tare, capeți și tu ceva din tăria lui. De-aia Dorel Găurel a făcut tot posibilul să ajungă la aceeași masă cu cel mai puternic om al planetei – în speranța că va deveni și el cel mai puternic om al României. Ca să se împăuneze la toată lumea și să-i dea cu tifla Bombonicăi, când s-o întoarce,  la modul ”Uite, fă, proasto, dă cine ai divorțat tu!”, Găurel le-a cerut pulifricilor care-l însoțeau să facă și poze, să vază tot poporul că i-a strâns Trump mâna. E adevărat, pozele au ieșit cam mișcate, cam blurate, moaca de picolo a lui Sorin Slugăreanu nici nu prea se vede, iar Trump e doar un ciuf de păr portocaliu, văzut din spate, dar ține are acușica pozuțe cu Donald, ține, ține?

Imediat, teleormăneanul a postat imaginile pe pagina lui de Facebook, cu precizarea că „a fost un dialog cald și deschis”. Aloooo, fă, Dragneo, pe cine încerci să păcălești, pramatie mică? Faptul că i-oi fi zis lui Trump, cu engleza ta de Roșiori ”Helău, mister prezident, nais tu mit iou, ai em Dragnea, ză fiuceăr premier of Rumenia”, iar ăla ți-o fi răspuns, plictistit, ”Go fuck yourself, Dreacnea”, nu înseamnă, fă, că ați avut un dialog deschis. Nu mai zic de faptul că te-ai afișat în public cu lingăul ăla de Grindeanu. Păi cu ăla, mă, te-ai dus tu să te vezi cu Trump? Când l-o fi văzut pe ăla cum te soarbe din ochi, ca cățeii ăia mici (da, frate, e cacofonie, știu, dar ăștia sunt altceva decât niște cacofonii?) pe stăpânii lor, o fi zis că sunteți pă invers și doar știi că nu-i plac homosexualii. Nu trebuia să-l iei pe Slugăreanu, nici pe Servila, că aia e musulmană și Trump nu-i suferă nici pe ăștia, trebuia s-o iei pe vreuna dintre pițipoancele alea de le-ai făcut defutate, pardon, deputate și senatoare, că pițipoancele îi  plac mult lui Trump - are și el una acasă.

Ceea ce nu spune Dragnea e că evenimentul la care a participat, alături de alte câteva zeci de gură-cască cu bani, n-a fost așa, un happening, și nicio întâlnire oficială, ci o târguială în cel mai pur stil mercantil, un moment la care, dacă voiai să participi și să faci poze cu maimuța, ca pe plajă la Mamaia, trebuia să scoți bani. După cum scriu ziarele americane, intrarea la o asemenea paranghelie l-a costat, probabil, pe Dragnea, un milion de coco. Mă rog, ”l-a costat” e greșit spus, mai precis e ”ne-a costat”, pentru că, indiferent dacă banii de bilet sunt de la Teldrum, de la Ghiță sau direct de la Buget, ei tot din buzunarele noastre au fost ciordiți.

Ce vreau să spun însă e toată această acțiune propagandistică, prin care Dragnea voia să se legitimeze ca unicul politician român agreat de Trump, a fost un mare fâs. Planul era clar: Slugăreanu și Servila dădeau ordonanța de urgență prin care pușcăriașii aveau voie să ne conducă, Dragnea mergea în America, se trăgea în poză cu elected president, iar când revenea în țară zicea că pozele alea sunt un fel de firman de la Înaltă Poartă, prin care era uns stăpân pe Țara Românească. Da’ uite că și-a băgat neamțu’ coada, de visele umede ale lui Dorel Găurel s-a ales praful, iar pozele cu Trump, pe care Dragnea voia să și le pună în albumul de nuntă, au ajuns bătaia de joc a Facebook-ului, dovedind, încă o dată, că prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul.

Din pozele cu Trump, Dragnea n-o să tragă niciun profit. Românii care nu l-au votat au râs de el și cu fundul, iar ăia care l-au votat probabil că au început să-și pună și ei întrebarea de ce naiba l-au votat: adică după ce o campanie întreagă a lătrat că nu-i plac cotele de refugiați musulmani în România, că nu-i place de America și de UE, că prea se bagă în trebile lăuntrice ale țărișoarei noastre, după ce, deci, prin acest discurs de un naționalism deșănțat, a uns pe suflet milioanele de imbecili care consideră că UE, SUA și NATO sunt niște nenorociri, acum Dragnea o întoarce ca la Ploiești. A numit premier musulman – și astăzi, 20 ianuarie, premierul României este, oficial, Servila, căci Slugăreanu e plecat cu Stăpânul peste ocean - , vrea să scoată din pușcărie mii de hoți, tâlhari și violatori și, colac peste pupăză, face și temenele la afurisiții ăia de americani, care ce ne-a adus, frățâcă? Decât rele, Coca-Cola și hamburgeri, să ne nenorocească fibra națională!

Așa că, Dragneo, ți-ai luat o mare țeapă cu vizita asta – ce-ai vrut să obții, n-ai obținut, ba ai pierdut și ce-ai avut. Crezi că Trump e chiar atât de prost să nu-și dea seama că ești doar un chelner opărit, care scuipă-n ciorbă? O fi prost, fă, Dragneo, dar are consilieri deștepți, care știu ce-ai făcut astă vară, cealaltă vară și de când ești. Și domnu' Trump, dacă v-a rămas ceva păr pe dosul palmei când v-ați ridicat de la masă, să știți că nu era de la câinele lu’ soția Melania, era de la ospătarul ăla mustăcios care v-a lins mâna toată seara.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate