Festival SFR: VoluntărEști? De filmul românesc „riști” să te îndrăgostești

de Comunicat de presa in Actualitate
Festival SFR: VoluntărEști? De filmul românesc „riști” să te îndrăgostești

Festivalul Serile Filmului Românesc lansează apelul către noua echipă de voluntari, pentru ediția a 9-a

Voluntarii SFR se vor întâlni cu personalități ale cinematografiei române și vor face parte din echipa de organizare

Echipa Serile Filmului Românesc anunță că încep înscrierile pentru voluntariat în cadrul festivalului, care va începe pe 6 iunie la Iași. Cei interesați trebuie să completeze formularul de pe site-ul festivalului, la rubrica VoluntarEști, aici. Perioada de înscrieri este cuprinsă între 27 februarie - 27 martie 2018.

Cea de-a 9-a ediție a SFR îi este dedicată actorului Victor Rebengiuc și se va desfășura în mai multe locuri din Iași, între 6 și 10 iunie 2018.

Ediția din acest an va fi organizată și cu ajutorul voluntarilor pasionați de cinematografie, de voluntariat și de un alt mod de a crește, de a-și petrece timpul.

Festivalul SFR adună voluntarii încă din 2015, de la ediția dedicată actorului George Mihăiță, urmată de cele dedicate lui Mircea Diaconu (2016) și Cristian Mungiu (2017). Unii voluntari au participat la festival trei ani consecutiv, fiind alături și de celelalte proiecte ale Asociației Studenților Jurnaliști și ale Asociației Culturale ARTIS.

Ce-ți trebuie ca să VoluntarEști la SFR?

Dacă vrei să faci parte din echipa de voluntari, trebuie să știi că va trebui să-ți calculezi bine timpul liber și nu numai.

Sunt invitate să aplice persoanele serioase, active, implicate și dornice de-a împărtăși din experiență și pricepere. De asemenea, sunt încurajate să aplice și persoanele care n-au mai avut experiență în voluntariat, iar acestea vor participa și la un training de pregătire pentru activitățile din cadrul festivalului. O condiție necesară este ca aplicanții să fie din Iași sau să-și permită să locuiască în Iași pe timpul festivalului (6-10 iunie), dar și două săptămâni înainte de eveniment. Prezența fizică este importantă în cadrul ședințelor de lucru, de organizare și training.

Echipele din care poți face parte sunt: PR și Comunicare, Tehnic, Resurse Umane, Coordonare Invitați, Fundraising.

Dacă te hotărăști, urmează pașii formularului de aici, trimite-ne în attach CV-ul tău, plus o fotografie reprezentativă și decentă.

Termen-limită pentru înscrieri: 27 martie 2018.

Dacă ai ajuns la noi, atunci cu siguranță ești deschis spre tot ce e nou și provocator, așa că te rugăm să dai și un „share creativ” pe facebook paginii festivalului, menționând un motiv pentru care ai hotărât să aplici.

Cu ce rămâi după voluntariatul la SFR

* certificat de voluntariat;

* tricou, ecuson, materiale promoționale pentru voluntari (surpriză!);

* relații cu oameni extraordinari, prieteni și amici interesați de filmul românesc;

* posibilitatea de a intra în echipa Asociației Studenților Jurnaliști, iar la următoarea ediție – șansa de a fi în echipa SFR;

* intrare liberă la toate proiecțiile de la festival;

 

RESURSE ON-LINE SFR

Facebook: https://www.facebook.com/serilefilmuluiromanesc  

Instagram: https://www.instagram.com/serilefilmuluiromanesc/

Youtube: http://bit.ly/2xDS0wH

Google+: https://plus.google.com/+SerilefilmuluiRomanesc

Site: www.festivalsfr.ro

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate