Fii tu FEMEIA MODERNĂ! Acordă-ţi o zi de răsfăţ şi vino la evenimentul dedicat femeilor puternice!

de Comunicat de presa in Actualitate
Fii tu FEMEIA MODERNĂ! Acordă-ţi o zi de răsfăţ şi vino la evenimentul dedicat femeilor puternice!

Ţi se întâmplă des să mergi pe stradă şi să vezi câte o femeie îmbrăcată ca din reviste, machiată perfect, cu nişte unghii impecabile şi cu o gestică ce atrage respectul celor din jur?! Ei bine, aceasta este femeia modernă, cea care ştie să se preţuiască pe sine şi care îşi conştientizează poziţia în societatea de astăzi.

Nu-i aşa că ţi-ai dori să fii şi tu o astfel de femeie?! Să ai un job sau o afacere proprie care să îţi ofere siguranţă financiară, să ai o familie frumoasă, un soţ şi copii care să te adore... Ţi-ar plăcea să cunoşti toate trucurile prin care să arăţi superb în fiecare zi...?!

Nu e nevoie neapărat de tocuri înalte sau de fuste scurte pentru a fi o femeie modernă! Ci doar să cunoşti mici secrete care îţi pot schimba viaţa. Să nu uităm că suntem femei şi că avem nevoile şi idealurile noastre!

CE VEI GASI LA WORKSHOPUL FEMEIA MODERNA EDITIA 10?

Urmăreşte postarile noastre pe Facebook (www.facebook.com/tratamente) pentru a vedea în timp real ultimele noutăţi despre eveniment.

ACORDĂ-ŢI O ZI DE RĂSFĂŢ ŞI VINO LA FEMEIA MODERNA EDIŢIA 10, un eveniment de lux dedicat în exclusivitate femeilor, organizat de revista Tratamente naturiste! Află de la specialişti răspunsuri la toate întrebările şi nevoile tale!

CAND? 18 martie 2018, ora 11.00-19.00 (cu pauză de masă la ora 14.00)

UNDE? Bucureşti, Marcon Calise Ballroom, Str. Constantin Noica nr.140A, sectorul 6, lângă Facultatea de Sport (UNEFS), în zona Podului Cotroceni

INTRAREA GRATUITĂ (se plăteşte doar consumaţia).

PROFITĂ, DAR NU VENI SINGURĂ! Înscrie împreună cu tine şi pe una dintre cele mai bune prietene. Noi ştim să primim fiecare vizitatoare ca pe un oaspete de seamă. 

ÎNSCRIE-TE ACUM AICI: http://alturl.com/mimda! Locurile sunt gratuite, dar limitate. 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate