Holograf, Adda și Naidin au aceleași gusturi cu Tudor Octavian

de Comunicat de presa in Actualitate
Holograf, Adda și Naidin au aceleași gusturi cu Tudor Octavian

La Galeria Alexandra's din Piața Amzei, într-un decor elegant și plin de culoare, a avut loc zilele trecute deschiderea expoziției de pictură a artistului german Marcel Thiele. Seara de 10 mai 2018 a fost marcată de un eveniment  memorabil, care a oferit invitaților, amatori de artă contemporană, momente spectaculoase și surprinzătoare. Unul dintre ele a fost demonstratia ah-hoc făcută de Maria Pălăria, cel mai tânăr pălărier din România, care folosește o metodă tradițională și autentic românească pentru pălăriile preferate de vedete precum Inna, Delia sau Vladimir Drăghia. Atmosfera a fost condimentată de acorduri de jazz, interpretate de pianistul Johnny Bica, dar și de o degustare de vin organizată de crama Rasova.

Printre invitații vernisajului s-au numărat oameni de cultură precum Tudor Octavian, jurnaliști, artistul-fotograf Taimas Ahangari venit de la Köln special pentru vernisaj și o serie de artiști din lumea muzicii. Dan Bittman și Iulian Vrabete de la Holograf, DJ Wanda, Adda și Adrian Naidin sunt doar câțiva dintre admiratorii și prietenii lui Marcel, neamțul care, în urmă cu patru ani, a pus stop carierei lui internaționale de corporatist și s-a mutat la București pentru a picta. În doar 4 ani de când locuiește în România, a pictat deja peste 500 lucrări, cei doi artiști de referință care i-au influențat stilul fiind Gerhard Richter și Jackson Pollock.

Dan Bittman și violoncelistul Adian Naidin, pe care îl vedem pe scenă la toate concertele mari ale trupei Holograf, s-au declarat cuceriți de același tablou plin de culoare și de bucurie, "Charles". Iulian Vrabete, în ton cu evenimentul, a depănat povești despre pasiunea lui ascunsă și lăsată undeva în copilărie, desenul. Atracția către desen și artele vizuale și-a spus cuvântul și în alegerile profesionale, chitaristul de la Holograf fiind arhitect de meserie. Jonglarea cu muzica și desenul durează de fapt și acum, Iulian Vrabete realizând uneori și grafica pentru copertele de album Holograf. Mereu deschis la inedit, Iulian Vrabete a acceptat provocarea lui Marcel Thiele de a realiza împreună o lucrare în atelierul lui de pictură, în timp ce ascultă radioholograf.ro.

DJ Wanda a făcut și ea o scurtă oprire la evenimentul de la Galeria Alexandra's, iar Adda, care și-a făcut apariția de mână cu soțul ei, și-a amintit cum, acum patru ani, a asistat la schimbarea traiectoriei profesionale a lui Marcel Thiele, când pictorul german a dat viața corporatistă pe cea de artist în București.

Reputatul om de cultură Tudor Octavian a elogiat lucrările lui Marcel Thiele, vorbind despre valorile pictorilor contemporani și despre noile norme de estetică și frumos din prezent.

Vădit emoționat și copleșit de prezența a numeroși prieteni din lumea muzicală dar și de business, Marcel Thiele le-a mulțumit invitaților din București, dar și celor care au venit din Köln, Düsseldorf, Berlin sau Milano special pentru vernisajul său. 

În baza programului de fidelizare, lucrările lui Marcel Thiele din cadrul acestei expoziții au prețuri cuprinse între 450 și 1500 euro și pot fi cumpărate și în rate direct din galerie. Expoziția de la Galeria Alexandras poate fi vizitată până pe 20 mai, de luni până vineri între orele 11-19 și sâmbăta între 11-14.

Website: marcelthiele.eu

FB: @MarcelThieleArt

Instagram: @marcel_thiele_art

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate