Justiție cu cash: Birchall, fostă și Călin, ar fi șpăguit puțin. Pe Geoană…

de Mihai Enciu in Actualitate
Justiție cu cash: Birchall, fostă și Călin, ar fi șpăguit puțin. Pe Geoană…

După ejacularea lui Ciordache de la Ministerul Justiției către Parlament, micul Sorinel, surogat de premier, a numit-o ca interimar pe cumătra Ana Birchall, de loc din Mizil. Expertă în falimente și dotată cu un debit verbal care ar bate jumătate din țațele din București luate la un loc, doamna ministresă interimară a apărut pe lume în localitatea Mizil din județul Prahova ceea ce ne scutește de alte comentarii.

Activista PSD a fost protagonista unor filmulețe deocheate distribuie de colegii săi de partid pe Internet în cadrul luptei democratice pentru putere și ciolan. Dacă în cele cu tentă orală doamna în cauză a învins în justiție reușind să demonstreze că nu i s-a dat ci i s-a luat, în filmulețul în care apare alături de prostănacul Mircea Geoană și un teanc de euroi treaba a fost cam evidentă. Doamna doctoriță în drept i-ar cam plasa Prostănacului, ca în filmele cu mafioți, 5000 de euro specificând explicit că suma reprezintă contribuția sa pentru un loc eligibil pe listel la alegerile din 2008. Cu nesimțire și tupeu porcesc Geoană a băgat banii direct în buzunar. La momentul la care Birchall ar fi dat cu bani în Geoană în PSD avea loc o competiție internă pentru alcătuirea listelor.

Caseta pare filmată chiar de Birchall cu scopul evident de a ține loc de chitanță iar distribuirea ei a avut loc chiar în preajma împărțirii locurilor pe liste. Plantată de Geoană la Vaslui, savanta din Mizil a fost scoasă din cărți în urma scandalului provocat de filmulețul xxx publicat de Iosif Buble, patronul știripesusrse.ro, o hazna pesedistă utilizată în reglările de conturi ale bandiților PSD. Doamna ofensată grav câștigă procesul și zeci de mii de euro daune morale, dar sare din schemă pentru locul de parlamentar plătit lui Geoană în avans. Momentul a fost speculat de consiliera lui Năstase, Anca Alexandrescu, care i-a pus prostănacului masa în cap cu ajutorul filmulețului făcut de Birchall. Și calomniată și cu banii luați, cum se zice în popor, eminenta savantă din Mizil a frecat capra în afara politicii vreo 4 ani. Abia după ce PSD a răsturnat guvernul cu ajutorul luptelor de stradă declanșate în 2012 și Micul Titulescu, lacheu lui Născase, a ajuns prim ministru, Birchall a fost răsplătită cu postul de consilieră a mitomanului Viorel.

La momentul apariției producției horror de capă și șpagă cu Mircea Geoană în rol de șpăgar, ministresa interimară de la Justiție declarat că a existat o donație modestă din partea sa pentru PSD. Pentru o expertă în drept oral, Birchall a mințit destul de prost din moment ce niciodată n-a prezentat o chitanță pentru banii respectivi, care să ateste că donația s-a făcut legal. Și mai surprinzător este faptul că deși ne aflam în plină ofensivă anti-hoție a DNA, deși filmulețul arată explicit o luare și dare de mită în toată regula, potlogăria pesedistă nu a fost niciodată investigată, organele statului de drept așternând delicat batista pe țambal.

Cu promptitudinea-i caracteristică Cristian Sima, cunoscut drept brokerul fugit de acasă cu banii de pâine ai românilor bogați a plasat și el un cap în gura dadei Birchall, afirmând textual pe Facebook: „Pe Ana Birchall am cunoscut-o când se numea Ana Călin și era doar amanta prietenului lui Tăriceanu, Vasi Paraschiv. M-am dus la ea pentru ca era prietenă cu fosta mea soție și voia să se sinucidă ptr că amantul nu voia să divorțeze. Era o femeie la 20 de ani cu o singură idee în cap, să parvină, nu iubea pe nimeni și nici să se sinucidă nu avea de gând. Între timp a parvenit, s-a căsătorit cu un milionar și astăzi e dispusă să facă orice ca să parvină și mai mult. E foarte periculoasă ptr ca nu e proastă deloc”. N-o fi proastă, maestre, dar nici inteligența n-o scoate afară din casă. Părerea noastră! Cam ce am vrut noi să zicem cu articolul ăsta? Că statul de drept s-a cam stricat și a început să pută a hoit pesedist aflat în putrefacție.

PS. În 2008 neprihănita Birchall a fost protagonista unor scandaluri puturoase foc. Niște sms-uri cu tentă porcoase primite de la sociopatul, pardon, sociologul Marius Pieleanu, pe care cumătra le-a scurs pe surse sau nu, o cerere de divorț apărută la cremenal pe numele ei fără ca ea să știe, oralul cu Geoană picat la instanță pe motiv că prestatoarei nu i-s putut identifica fața, apoi șpaga filmată cu o cameră situată sau nu pe trupul de felină al femeii politice. Niște pesediști mai deștepți decât semnul întrebării se miră și acum că Prostănacul n-a negat niciodată calitate de beneficiar pe care a avut-o în partida de sex auto distribuită de Buble.    

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate