Poți petrece vacanța de vară într-un castel care a aparținut lui Napoleon Bonaparte

de Comunicat de presa in Actualitate

Dacă încă nu v-ați hotărât unde să plecați în concediu, avem o sugestie: Pieve San Quirico. Este un castel din Perugia, Italia, cu un domeniu de 607 hectare, care, din 1901, le aparține descendeților împăratului francez Napoleon Bonaparte.

Castelul poate găzdui 14 persoane. Are 7 dormitoare, fiecare cu baia proprie și alte două băi pentru oaspeți. Proprietatea a fost construită de Împăratul Frederick II, în secolul al XI-lea, dar a fost renovată de-a lungul timpului astfel încât să își păstreze aerul istoric. Ultimele îmbunătățiri au adus toate beneficiile lumii moderne, astfel încât oaspeții să aibă o experiență de cinci stele.

Castelul este potrivit atât pentru vacanțe împreună cu prietenii, dar poate fi și un loc perfect pentru cupluri. Curtea generoasă oferă spații umbroase unde să seviți un pahar de vin rece, câteva bruschete și brânzeturi fine italienești.

Activități demne de un cavaler modern

Proprietatea are și o piscină cu o panoramă ce taie respirația. De pe marginea ei se văd munții și dealurile ce înconjoară castelul. Tot pentru distracția oaspeților aici se mai găsesc și mese de biliard sau de tenis de masă. Mai puteți juca golf pe terenul cu 18 găuri aparținând castelului sau puteți merge călare să explorați împrejurimile.

Odată ajunși la Pieve San Quirico puteți să părăsiți proprietatea și să descoperiți împrejurimile. Castelul este împrejmuit de peste 2000 de hectare de grădini cu trandafiri, lavandă, dar și pomi fructiferi: rodii, cireși, măslini. De asemenea, aveți la dispoziție și o grădină de legume de unde se pot culege fără probleme roșii, ardei, vinete, castraveți. În apropierea proprietății sunt lacuri, pajiști și o pădure unde puteți merge la vânat de căprioare și de diverse specii de păsări.

Dacă aveți un buget generos puteți să alegeți și câteva tratamente spa, lecții de yoga, puteți merge cu un ghid specializat în căutat de trufe negre. Pentru un tarif suplimentar, proprietatea vă poate pune la dispoziție și un bucătar profesionist care vă poate găti toate cele trei mese ale zilei cu ingrediente culese din grădinile castelului. De asemenea, vă poate ține și lecții de gătit bucate tradiționale italienești sau puteți participa la sesiuni de degustare de vin. Proprietarii castelului vă pot oferi și tururi ghidare ale orașelor apropiate din regiunile Umbria și Toscana.

Pentru o asemenea proprietate prețurile sunt pe măsură. Pentru o singură săptămână în care vă puteți simți ca un cavaler al lumii moderne trebuie să scoateți din buzunar aproape 10.000 de euro. În această sumă nu sunt incluse și activitățile suplimentare descrise mai sus. Pentru a afla dacă proprietatea se află pe lista agențiilor de turism din România accesați https://termene.ro/cod_caen.

În imediata vecinătate a proprietății se află Castelul di Bagnara care poate găzdui 15 oaspeți și care are și o capelă. Este perfect pentru organizarea unei nunți sau a unor evenimente restrânse de familie.

 

Sursă foto: Facebook Dimore Storiche Italiane

 

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2019 - Toate drepturile rezervate