Principalele motive pentru care investitia in pardoseli flotante produce beneficii ingenioase

de Comunicat de presa in Actualitate
Principalele motive pentru care investitia in pardoseli flotante produce beneficii ingenioase

Pardoseala flotanta este o solutie de ultima generatie pentru cladiri si incaperi precum: spital, cladire de birouri, scoala, showroom, restaurante, biblioteci etc.

De exemplu, daca esti patronul unei cladiri de birouri trebuie sa te gandesti sa asiguri clientilor, implicit angajatilor, un confort ridicat pe toate planurile.

In permanenta trebuie sa fii orientat catre solutii moderne, flexibile, ingenioase, care sa fie durabile pe termen lung, iar investitia sa fie inteligenta.

Un astfel de exemplu de serviciu este cel de montaj de pardoseli flotante oferit de compania Milucon, o campanie ce detine specialisti cu o experienta vasta in domeniu. 

Iata de ce pardoselile flotante aduc doar beneficii ingenioase!

Pardoselile flotante oferite de Milucon se deosebesc de pardoselile traditionale prin portiunea care ramane libera intre partea de beton si pardosea in sine. Acest spatiu are mai multe roluri.

Principalul avantaj se refera la faptul ca acele fire si cabluri care stau la suprafata si sunt absolut inestetice pot sa fie bagate sub pardoseala astfel incat spatiul sa devina mai aerisit si placut la vedere.

Mai mult decat atat, anumite conducte, tevi pot sa fie bagate sub pardoseala si astfel se castiga mai mult spatiu, dar se poate incalzi si pardoseala aducand un plus de confort incaperii.

Te-ai gandit la ce poti sa folosesti spatiul alocat sub podea?

Sistemul de pardoseli flotante mai are un avantaj enorm si anume economisirea de bani deoarece daca trebuie sa faci modificari si regandesti ulterior redecorarea cladirii, orice astfel de interventie se realizeaza cu usurinta astfel incat nu mai trebuie sa investesti sume mari de bani.

Echipa Milucon pune la dispozitie montaj de pardoseli flotante aproape pentru orice categorie de cladire/incapare, nu trebuie sa iti faci griji in acest sens. Tot ce trebuie sa faci este sa contactezi specialistii Milucon si sa le cer sfaturi. Ei sunt alaturi de tine si iti ofera consultanta gratuita pentru alegerea celei mai bune optiuni pentru proprietatea ta!

Oamenii au inceput sa opteze din ce in ce mai mult pentru investitia in acest sistem de pardoseli flotante deoarece este o varianta simpla, rapida si ieftina care nu iti da batai de cap. Daca te grbesti sa dai in folosinta cladirea pe care o detii si nu ai timpul necesar pentru redecorari ce necesita o perioada indelungata de executie, atunci alegerea pardoselilor flotante este varianta cea mai optima din punct de vedere al timpului economisit astfel.

Un alt aspect de luat in calcul si in acelasi timp un beneficiu enorm este faptul ca datorita acestui sistem de pardoseli flotante, temperatura din ambient este modificata devenind mai optima.

Atentie, atunci cand va hotarati sa optati pentru sistemul pardoseli flotante nu cautati sa va adresati persoanelor amatoare care se ocupa cu astfel de servicii, ci asigurati-va ca lucrati cu echipe specializate cu experienta vasta!

Specialistii Milucon garanteaza servicii de top in acest domeniul instalatiilor de pardoseli flotante

 Nu o sa fii dezamagit de lucrul cu aceasta echipa.

Daca esti convins ca este cea mai buna optiune pentru proprietatea ta atunci intra pe link-ul de mai jos si cere o expertiza tehnica si o oferta de pret

http://www.milucon.ro/

Contacteaza specialistii Milucon la numarul de telefon:

0728 105 272

 

 

 

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate