Redescoperă iubirea împreună cu Dana Nălbaru

de Comunicat de presa in Actualitate
Redescoperă iubirea împreună cu Dana Nălbaru

După o perioadă în care s-a retras din viaţa publică pentru a-şi dedica energia aproape exclusiv familiei, Dana Nălbaru vine alături de publicul ei în această toamnă, pe 30 octombrie, la Bistro Cava din Bucureşti, într-o întâlnire de suflet. În cadrul acesteia, Dana va împărtăşi celor prezenţi experienţe din viaţa ei, va răspunde întrebărilor şi va povesti paşii pe care i-a făcut pentru a-şi găsi echilibrul interior.

Alături pe psihoterapeuta Diana Luana Frazzei vor fi încurajate demersurile de redescoperire a puterii interioare, pornind de la povestea de viaţă şi resursele fiecăruia.

“Primesc zilnic întrebări online despre viaţa mea de familie, despre modul în care am reuşit să fac trecerea de la viaţa agitatată din lumina reflectoarelor, la viaţa de mamă, careia m-am dedicat cu drag în ultimii ani. Cele mai multe întrebări vorbesc despre iubire, iubirea de sine, iubirea în cuplu, iubirea de parinte şi despre cât de greu este să păstrezi această iubire vie în viaţa prea agitată a multora dintre noi. Voi răspunde acestor întrebări, dar mai ales vă invit să găsim împreună resurse şi răspunsuri pentru a ne face toţi o viaţă mai bună.“ declară Dana Nălbaru

Întâlnirea din Bucureşti este începutul proiectului Redescoperă iubirea cu Dana Nălbaru, care va include în lunile viitoare alte întâlniri cu publicul, atât online cât şi în mod direct, dar care va aduce şi noi surprize muzicale, atât de aşteptate de fani.

Pentru a participa la această primă întâlnire cu Dana Nălbaru accesează pagina ei oficială de facebook şi rezervă-ti loc pe evenimentul Redescoperă iubirea cu Dana Nălbaru, care va avea loc pe 30 octombrie de la ora 18:00, la Bistro Cava. Intrarea este gratuită, locurile fiind limitate.

Invitata specială a Danei Nălbaru este psihoerapeuta Diana Luana Frazzei. Cu studii şi experienţă de practică clinică în România, Statele Unite şi Australia, Diana Luana Frazzei este alături de cei care îşi doresc  relaţii mai bune cu cei din jur, cu lumea, dar mai ales cu ei înşişi. Implicată deseori în proiecte dedicate publicului interesat de psihoterapie, ea oferă informaţii bazate pe dovezi ştiinţifice, cât şi pe experienţa din practica cu clienţii ei de psihoterapie.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate