Scrisoarea lui Liviu Dagnea din SUA către români (3)

de Mihai Enciu in Actualitate
Scrisoarea lui Liviu Dagnea din SUA către români (3)

La final am dat atacul. Gei era la o masă undeva sub o scară cu mai mulți gorobeți. Acolo locul costa 1 milion de euro. Dacă era Ghiță cu mine o rezolvam dar așa a trebuit să improvizez. M-am dat pe lângă masa lui și m-am făcut că ascult conversația. La un moment dat Gei s-a uitat către mine și a zis; scotch. Sorinel s-a prins și mi-a zis s-o fac pe chelnerul și să-i dau un pahar de tărie. În timp ce eu făceam schema, Sorinel trăgea poze. I-am întins paharul și i-am zis cum mă învățase taximetristul meu, cu un accent inconfundabil de Vârtoape: Gei, ma men! A ținut. S-au uitat râzând la mine și m-a întrebat (cred că nu pe mine dar nu mai contează): hu dă fac is dis gai? Replica pe care o tocisem în avion mi-a venit la fix: Helău, aim Liviu Dragnea, from Romeinia! A zâmbit și a zis ceva despre san of a bici sau cam așa ceva. M-am prins că o cunoștea pe Ana Bitchall și am confirmat imediat indicându-mă pe mine însumi cu palma pe piept: bici, ies! A râs și mi-a întins mâna. Sorinel a tras rapid vreo 5 poze și ne-am cărat, că se prinsese unul de la pază că aveam ecuson de altă culoare decât ceilalți. Pe Facebook a apărut că, sanchi, am avut o discuție agreabilă cu Gei și am reiterat că ducem parteneriatul cu America la alt nivel și că Gei a aprobat pozitiv. Trebuie să recunosc că băieții mei de la partid mănâncă rahat la un nivel profi! Ai dracului, ce i-a dus mintea să facă în fotoșop o poză trucată. Eu mă lăsasem pe genunchi ca să pară că stăteam la masă iar ai mei mi-au pus pe calculator un scaun sub cur. A ieșit perfect! Păcat că pe Sorinel n-am putut să-l bag la discuții că trebuia să facă poze. L-au pus la partid tot în fotoșop. Adică i-au luat căpățâna din legitimația de prim ministru și au pus-o pe capul unuia de la securitate. Lasă, că-i ajunge cât să se dea și el mare nițel. Nu știu de ce dar uneori mi se pare că Sorinel e mai prost ca Nicolicea. Deși s-ar putea doar să mi se pară, sunt cam îngrijorat.

Vă las aici că m-a pocnit oboseala și e rândul meu să dorm. Pe Sorinel l-am trimis la ceremonia de încoronare a lui Gei și dacă vă uitați la televizor ar trebui să-l vedeți cum vă face cu mâna. Hai, noapte bună, vorbim!

PS Notă pentru partid. Bă, ageamiilor, ați văzut mă câți bani a făcut Gei din ceremonia asta de preluare a mandatului? Dacă ies președinte în 2020 vreau una d-asta la fel. Vindem invitații în România pentru toți băieții noștri din partid. Distribuiți câte 500 pe județ pe care le vindeți pe lajumate.ro că ibei n-avem. Prețul pleacă de la 200.000 euro în curte și ajunge la 10 milioane de euro pentru cine vrea să doarmă la mine la Alexandria în compania unor deputate d-astea pe care le-am promovat eu. Prestația e inclusă. Hai, la treabă!  

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate