Sticla securizata – materialul perfect pentru confectionarea usilor moderne

de Comunicat de presa in Actualitate
Sticla securizata – materialul perfect pentru confectionarea usilor moderne

O locuinta primitoare are intotdeauna nevoie de accesorii si obiecte de inalta calitate, care sa ofere un design deosebil unei incaperi. In ultima perioada, din ce in ce mai multe usi de sticla au inceput sa isi faca loc in casele moderne. Acestea nu doar ca arata perfect insa permit si luminii sa patrunda in toata locuinta.

Din acest motiv, proprietarii consulta periodic revistele si magazinele de profil, pentru a fi la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenajari interioare.

Avantajele unei usi din sticla securizata

Aceste modele de usi fabricate din sticla securizata au numeroase avantaje ce incanta clientii. Printre principalele beneficii se numara si faptul ca acestea isi pastreaza aspectul impecabil pentru o lunga perioada de timp, oferind mai multa lumina unei incaperi. Sticla securizata izoleaza fonic incaperea si prezinta o rezistenta sporita, datorita faptului ca materialul este tratat termic si atent prelucrata de profesionisti. Printre avantajele pe care le prezinta aceasta usa din sticla securizata se mai numara si rezistenta la caldura si lumina soarelui, lipsa urmelor ce se pot crea pe suprafata acesteia, curatarea usoara si rezistenta crescuta.

Usile din sticla securizata sunt perfecte pentru apartamente spatioase, birouri sau spatii comerciale, datorita design-ului modern pe care il au. Portofoliul firmelor specializate ce se ocupa de realizarea usilor perfecte din sticla cuprinde diferite produse, adresate anumitor situatii, spatii, etc. Pentru locuintele de mici dimensiuni se recomanda usa glisanta, aceasta fiind perfecta pentru optimizarea spatiului. Daca vorbim de clienti pasionati de tehnologie, acestia se pot bucura de usile automate din sticla, ce pot fi controlate simplu, doar din telecomanda. Pentru cei ce vor sa beneficieze de ceva unic, datorita companiilor specializate au acum sansa de a personaliza sticla dupa bunul plac, avand libertate de creatie pentru a realiza ceva inedit. 

Design-ul acestui tip de usa este impecabil, feronoria fiind discreta dar extrem de rezistenta, fara riscuri de accidentari.Usa poate fi transparenta, vospita, cu toc din lemn sau fara, respectand in tocmai cerintele clientului. Usile personalizate sunt concepute de o echipa creativa ce realizeaza produsul in conformitate cu specificatiile beneficiarului, respectand chiar si cele mai exigente cerinte. Componentele tehnice impreuna cu cele estetice duc, in final, la aparitia confortului si a sigurantei in timpul utilizarii. In ultima vreme, usile din sticla au cucerit noi teritorii in tendintele de design interior si au castigat aprecierea clientilor datorita calitatii lor.

 

 

Securitinternational.ro – lider de piata in domeniul procesarii sticlei

De peste 20 de ani, cei de la securitinternational.ro prelucreaza sticla securizata. Acest tip de sticla prezinta urmatoarele proprietati: este rezistenta la socuri,  dobandeste o rezistenta de 3 – 4 ori mai mare datorita unor procese termice la care este supusa si protejeaza spatiul impotriva zgomotelor puternice.

Daca te-ai convins ca aceste usi din sticla securizata se potrivesc perfect oricarui tip de spatiu, contacteaza echipa Securit. Misiunea celor de aici este de a oferi servicii complete si solutii personalizate, in functie de client si de preferintele sale, aducand satisfactia bine meritata. Alege securitinternational.ro drept furnizor de usi de sticla securizata, ce vor conferi mai mult spatiu unui complex rezidential, de birouri sau comercial. Acest nou tip de usi provine dintr-un concept ingenios, din nevoia de lumina si spatiu.

Pentru mai multe detalii sau comenzi, puteti sa-i contactati pe cei de la Securit International  de aici   sau la urmatorul numar de telefon: 021 321 31 77. Cererile pentru oferte pot fi plasate in cadrul magazinului online, iar un operator te va contacta pentru a discuta mai multe detalii. Sediul central al companiei este amplasat pe Str. Agricultori nr.113, sector 2 Bucuresti. Alege-i cu incredere pe cei de la Securit pentru a obtine rezultate spectaculoase.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate