TAROM și CFR, premiate pentru familia ideală

de Laurenţiu Muşoiu in Actualitate

Sunt tot mai multe cazuri de hărțuire sexuală sau dediscriminare la locul de muncă.

Companiile naționale din România au fost însă premiate, pentru relații foarte bune între colegii de muncă și condiții bune pentru angajați. Nu este însă de mifrare că nu sunt cazuri de hărțuire la locul de muncă, la companii precum TAROM sau CFR Călători, având în vedere că asta ar însemna, de fapt, incest, având în vedere că toți angajații sunt rude.

Singurele conflicte înregistrate în cadrul companiilor naționale din România, care strică puțin imaginea exemplară, sunt cele de invidie între câteva surori, nemulțumite că tatăl director general i-ar fi acordat o primă mai mare uneia dintre ele.

Chiar a fost înregistrată o plângere a unei angajate, care îl reclamă pe tatăl și, în acelaș timp, superiorul ei de discriminare. Fata era nemulțumită că șeful i-a comandat o delegație în Miami, în timp ce sora ei mai mare a vizitat Copacabana pe banii companiei. Conflictul a fost însă rapid atenuat, după ce părintele director i-a făcut rost fetei discriminate de un automobil Mercedes-Benz de serviciu nou și i-a schimbat telefonul de serviciu, vechi de peste trei luni, cu unul ce urmează să fie lansat în perioada următoare. Totuși, directorul ar putea să aibă o nouă problemă, după ce amanta sa, angajată în ministerul ce controlează compania a devenit, la rândul său, invidioasă.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2019 - Toate drepturile rezervate