Jacques Offenbach și Johann Strauss-fiul în spectacolele Operetei bucureștene

de Comunicat de presa in Cultură

Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” îl prezintă publicului bucureștean, sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 19:00, pe Jacques Offenbach – părintele operetei. La Sala Mică a Palatului Național al Copiilor, „Povestirile lui… Offenbach” îmbină perfect melodica și ritmica, armonii pline de culoare și ușor de memorat.

Detalii pe: http://www.opereta.ro/spectacole/povestirile-lui-offenbach/

Fotografii din spectacol gasiti aici: https://www.facebook.com/pg/OperetaIonDacian/photos/?tab=album&album_id=10155084123857003

 

Pe muzica lui Johann Strauss-fiul, opereta Voievodul Țiganilor”, în interpretarea Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian”, este o încântare pentru public. Acțiunea din prima jumătate de secol XVIII cu intrigi și iubire în timp de război este susținută de orchestra și corul Operetei, de costume și decoruri pentru a întregii cadrul unui spectacol memorabil.

Detalii pe: http://www.opereta.ro/spectacole/voievodul-tiganilor/

Biletele pot fi achiziţionate online, pe www.startickets.ro și în reţeaua de magazine Startickets.ro:

B-dul Tineretului Nr. 8 - 10, Casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor, Bucureşti

Calea Dorobanţi nr. 62, apt. 5

Mai multe detalii legate de spectacolele noastre găsiți pe: www.opereta.ro

Parteneri: Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Șapte seri, Radio România Cultural, România Liberă, DC News, Radar de Media, societateamuzicală.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză”, Universitatea București, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro.

Sponsori: Bucuria, ookee.ro.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate