Trupa The River lansează “Altceva” în rock-ul românesc

de Publicitate in Cultură
Trupa The River lansează “Altceva” în rock-ul românesc

Astăzi, de la ora 21.00, în Club “Stuf Vama Veche” din Bucureşti, are loc lansarea oficială a trupei The River. Evenimentul va debuta cu vizionarea în premieră a videoclipului piesei “Altceva”, un refuz categoric al tentaţiilor lumii actuale, o manifestare împotriva acţiunilor injuste, un cântec aşa cum bine îi şade stilului rock. Va urma o navigare energică prin muzica blues/rock, un live cu piese proprii dar şi standarde de blues-rock recunoscute (Eric Clapton, Joe Bonamassa, John Mayer).

The River izvorăşte din muzica blues si primeşte afluenţi din muzica rock, soul, funk şi pop. Apariţia trupei se vrea o completare a muzicii româneşti existente şi nu o alternativă. The River propune astfel o reîntoarcere la cultură, sperând să se impună şi să facă “valuri mari” atât în rockul românesc căt şi în cel european.

Evenimentul este susținut de Academia Caţavencu si Rock FM. Primii care văd “Altceva” sunt reprezentanţi ai comunităţii rock, bloggeri, reprezentanţi ai industriei muzicale româneşti, ziarişti.  

Componență The River: Alexandru Cismaru – voce, chitară; Radu Vălean – bass, voce; Ciprian Diaconu – tobe;  

Despre The River: 
Facebook: https://www.facebook.com/TheRiverRomania 
Instagram: https://www.instagram.com/theriver_ro/ 
Web: www.theriver.ro

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate