5 tipuri de imagini pe care trebuie să le ai pe Instagram

de Gâsca Prin Apă in Tech
5 tipuri de imagini pe care trebuie să le ai pe Instagram

Instagram, sau cum o numesc unii, sora analfabetă a Facebook-ului, pentru că este locul unde vorbești cu diez în față și pui poze cu orice nu interesează pe nimeni. Evident, ca orice alt colț pentru onaniști care au nevoie de suport vizual, Instagramul este plin de pițipoance care au impresia că sunt mamăl și tatăl universului vizibil. Evident, la fel ca în orice alt mediu social trebuie obligatoriu să intri în competiție cu orice ființă bipedă și sa aduni cât mai multe inimioare și comentarii.

- Poza IOLA, cum spune un bun prieten de-al meu. Poza IOLA este un tip specific de selfie: IOLA mare, IOLA munte, IOLA piscina. Nu are importanță neapărat cum ai ieșit tu în poza respectivă, scopul ei este să arate incredibila bunăstare în care te scalzi ca un cocoș cu râie într-o baltă cu apă rece pe timp de arșiță.

- Poza cu animalul. Orice om responsabil și gingaș are un animal de casă. Dacă nu ai tu, mergi cât de des poți la prietenii tăi cu animăluțe și eventual, pozează orice animal vezi pe stradă și urcă imaginile cu hashtagurile #sufletcald #adoptaunsuflet #loveanimale. ONG-urile pro maidanezi vor băli la feed-ul tău salvator.

- Poza cu țâțe. Nu ale tale, dacă ești bărbat. Dacă ești tip și ai migrat de la petorali la sâni ține tricoul pe tine. Dacă ești tipă, cerul este limita. Bine, setările aplicației cu privire la nuditate de fapt sunt limita, dar înțelegi ce vreau să spun. Scoate 200 de euro din portofelul lui iubi și fă rost de ceva ședință foto artistică în care te pozezi contre-jour cu apusul, contre-jour cu răsăritul, contre-jour cu lampa de la Ikea și apoi toarnă un pahar cu vin și admiră râurile de like-uri.

Poza cu dealul. Naționalismul și comuniunea om natură sunt două lucruri care prind la români mai ceva ca pojghița de chișleac pe laptele stătut. Așadar, ori te sui în BMW și dai o fugă până în cel mai apropiat sat, ori caută niște imagini cu wallpaperul standard de Windows95 și baga ceva filtre peste el și postează cu hashtagurile #inapoiinsanulnaturii #romaniafrumy #iubescromania. Achievement unlocked!

Poza cu teniși. Asta este un tip special de poza, destinat în special publicului tânăr și foarte tânăr. A se citi hipster. Așadar, cumpără 6-8 perechi de teniși de la Converse, nu încerca să trișezi și să îi iei din pasajul de la Obor, hipsterii recunosc brandul adevărat, și fă-ți poze peste tot – teniși în Parcul Carol, teniși în metrou, teniși la birou, teniși la concert, teniși la Sala Palatului, pentru că tu ești rebel, teniși pe plajă, teniși forever.

Dacă aveți câte două-trei din fiecare pe săptămână plus ceva poze cu micul dejun, ar trebui ca în câteva luni să deveniți super-vedetă pe instagram. Nu vă ajută cu nimic, bineînțeles, dar #moaredujmanii de invidie cu siguranță.

 

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2019 - Toate drepturile rezervate