SMS-urile tale put. La propriu

de Marcel Viorel in Tech
SMS-urile tale put. La propriu

Tehnologia a avansat enorm. Am ajuns să ne trimitem, în timp, poze cu, video, apoi poze cu noi dezbrăcați, apoi video-uri cu noi dezbrăcați, fișiere, cărți, etc. Dar ce nu reușea specia noastră era să expedieze putori. Și pare absurd, dar e nevoie. Uneori e nevoie să-i trimiți un mesaj olfactiv iubitului prin care să-i explici gravitatea situației de a-și lăsa ciorapii peste tot.

Christophe Laudamiel a reușit performanța de a trimite primul mesaj olfactiv din lume. Folosind chestii tehnologice pe care n-are rost să ne bate capul să le explicăm, dar și o aplicație și un gadget special, Christophe a transmis unui public numeros din New York mirosul unui mic dejun parizian. Aere de Paris cum am spune noi.

Din nou, pare neinteresant, dar o să vedeți voi progres. Când o să deschideți albumul foto și-o să vă miroasă toate pozele cu Mânăstirile din Moldova a tămâie o să vă placă. Pozele de la nuntă? Toate miros a sarmale. Să nu uităm de folderul ăla numit „Nu intra!”, plin cu poze deocheate. Alea miros a rânced, singurătate și virginitate târzie.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate