Amoru’ e o treabă dă valoare

de Academia Caţavencu in Vedete

Petrecându-ne noi prin presa specializată şi plină ochi cu vedete pământene, ne-au dat lacrimile ca unor gospodine suleymaniste: Alina Vidican îl vizitează pe Borcea la puşcărie, nepierzând niciun prilej să-şi reafirme dragostea neclintită pentru alesul vieţii ei. N-am apucat să ne tamponăm puţin, că acelaşi reportaj ne arată cum şi Valentina Pelinel se prezintă la vorbitor, animată de acelaşi nestins amor. Cercetând pe cont propriu cu ajutorul altor 3 + 1 surse cărora nu le putem dezvălui identitatea, am identificat alte 3 + 1 juliete credincioase lui Borcea şi Dinamo: doctoriţa şi sora medicală care se ocupă de sectorul respectiv, un gardian purtător de tanga pe sub uniformă şi femeia de serviciu repartizată. Toate se declară înamorate pe viaţă de idolul lor masculin, căruia Justiţia n-a avut cum să-i confişte şi banii mânăriţi, din cauza legilor făcute de mânarii iorgovani ai neamului. Cristi, bă Cristi! Ia-le tu pe toate, nesătulule, până te-o lăsa de tot cordul tău dinamovist! Pe pariu că fenomenul o să aibă legătură cu cardul?

Un titlu ne-a pus pe jar, încingându-ne imaginaţia mai rău decât pornhuburile: "La asta nu te-ai fi așteptat! Mihaela Rădulescu, triunghi amoros cu gemeni". Chiar că la asta nu ne aşteptam, tocmai citind în ziua precedentă că Mihaela, dragostea lui Baumgartner, se declară în continuare îndrăgostită de paraşutele acestuia ca alinuţele de braţul forte al lui Borcea. Din păcate, în căutare continuă de clicuri şi laicuri, tabloizaţii noştri ne pot face la cord înaintea lui Borcea; amorul triunghiular cu gemenii face parte din scenariul unui film, şi nici măcar unul care să merite vreo stea pe free porn. Lung-metrajul este gata, are zero legături cu lung-metrajul Mihaelei şi va avea premiera tocmai la anul. Nici măcar vreun comentariu n-a primit textul respectiv, de unde se vede treaba că nu suntem noi singurii români dezamăgiţi. Dar mai tragem o speranţă, cât să-l mai ţină paraşuta aia şi pe Felix??

Cică se apropie clipe jenante pentru Salam. Transsexualul bulgar după cântecele căruia şi-a făcut el nişte succesuri personale, cu efect masiv în buzunare, vine să cânte la Bucureşti. Cel puţin aşa susţine presa în cunoştinţă de cauză. Asta-i ca şi cum ai spune că un cetăţea rrom oarecare s-a prezentat la Poliţie ca să returneze, ruşinat, un portofel, un Stradivarius, nişte fonduri europene, ceva. Noi îl vedem pe Salam alături de Azis pe scenă într-un duet mai de succes decât cel mai de succes care se cunoaşte pe sistem. Sau măcar aruncând din public cu euroi în invitat(ă), că-i femee care te bagă în boală şi bărbat adevărat. Să moară dujmanii la amândoi, de la atâta valoare!

Nasulenie cu năcaz mare în şoubizul autohton: Narcisa Guţă a luat trei ani de la Staborul neţigănesc, deoarece a pătruns în casă neautorizat peste Beyonce de Rromânia şi i-a învineţit, pe cât posibil şi vizibil, naturelul apetisant. Ne liniştim însă când aflăm că nu doar unor Aleşi li se aplică procedura cu suspendare. Narcisa şi Beyonce s-au împăcat estimp şi, ca două bune prietene iubitoare de Guţă, îşi dau una alteia numai reţete pentru prepararea romului la aşternut. Aşa mai da, că n-o fi ajuns România ţara în care să intri la bulău pentru o simplă păruială între chivuţele celebre ale momentului. Şi poate i se inspiră d-acilişa nişte bucăţi celebre lui Guţă, cu colectare de valoare cât să-şi permită şi vreo Cardaşian de România. Muzica, Maestre!

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate