Ca să-i cucerească pe refugiații arabi din Germania, Florin Salam își va schimba numele în Aleku Salam!

de Academia Caţavencu in Vedete
Ca să-i cucerească pe refugiații arabi din Germania, Florin Salam își va schimba numele în Aleku Salam!

Autoexilat, ca orice valoare care se respectă, din România, unde cocalarii deja nu mai reușeau să se ridice la nivelul lui intelectual, Florin Salam a anunțat că n-o să mai dea concerte decât în străinătate. Cunoscutul hartist de coloratură a găsit deja un cuib călduț, ca să zicem așa, în Germania, și speră că aceasta va deveni a doua lui patrie. Mai ales că, de când a ajuns acolo, a văzut pe străzi atâția colorați încât a avut impresia că a nimerit fie în cartierul Ferentari, din București, fie în cartierul Craiovița Nouă, din Craiova.

Văzându-l așa de întunecat la față și cu barbă, refugiații l-au considerat imediat drept unul de-ai lor. Și, când l-au auzit și văitându-se la microfon, au rămas de-a dreptul impresionați și au devenit fanii lui pe loc. ”Mă simt foarte bine aici, în Germania, doamna Merkel a fost damă rezon și mi-a adus un milion de fani, iar din câte se aude, până la anul mai aduce încă un milion. Cu o așa bază, vă dați seama că n-o să mai dau concerte prin săli polivalente, ci doar pe stadioane”, ar fi spus Salam.

Impresionat de pasiunea dovedită de noii lui fani pentru manele, cântărețul a anunțat deja o măsură spectaculoasă: el va renunța la numele care l-a consacrat, Florin Salam, pentru a-și lua un nume de scenă adecvat noii situații din Germania: Aleku Salam. ”Le-am explicat că Salam nu se referă neapărat la un mezel de porc, dar nici n-au vrut să audă. Dar când le-am zis că-mi schimb numele în Aleku Salam au promis c-o să-mi cumpere toate albumele!” 

Cunoscutul manelist a mai afirmat că refugiații arabi sunt înnebuniți după hitul lui, intitulat ”Eși bombă”, iar atmosfera devine de-a dreptul explozivă când cântă așa ceva. Totuși, o singură nemulțumire are Salam: că până acum nu a reușit să-și facă noii fani să urle, în loc de ”Allah akbar”, ”Dați banii la lăutar!”

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate