FOTO. Fără Lindsey, pârtia este pustie

de Laurenţiu Muşoiu in Vedete

Postul de televiziune Eurosport riscă să piardă un număr impresionant de telespectatori, împătimiți ai sporturilor de iarnă.

Acestea, după ce renumita schioare americană Lindsey Vonn a anunțat că urmează să se mărite din nou.

Fanii sunt dezamăgiți, mai ales că își văd năruit și visul ca federația internațională de schi să organizeze Cupa Mondială vara, astfel încât Lindsey să poată fi văzută mai des în costum de baie.

Fosta mare schioare americană Lindsey Vonn a fost cerută de soție de către partenerul ei, hocheistul PK Subban, fundașul lui New Jersey Devils. Se pare că blonda a acceptat pe loc inelul cu smaralde, iar cei doi se pregătesc de o nuntă cu fast.

Amorezii sunt împreună de un an și jumătate, iar anunțul nunții a fost făcut într-un videoclip pe Instagram. „Vreau să mă bucur de moment și vom găsi o dată și pentru nuntă, depinde de ce program avem”, a declarat cea mai sexy schioare din istorie.

În trecut, Vonn s-a iubit cu fostul jucător de golf Tiger Woods. S-a vorbit și despre o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. Asta după ce Lindsey divorțase de Thomas Vonn.

Acum ceva vreme, Vonn recunoștea că este „bolnavă după sex”, acceptând o relație cu Tiger Woods, deși știa că, înainte de a divorța, golferul își înșelase soția de mai multe ori.

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate