Barca și cureaua lată: Dragnea introduce peștele în familia tradițională

de Academia Cațavencu in Politic
Barca și cureaua lată: Dragnea introduce peștele în familia tradițională

Ăștia de la PSD au clar o problemă cu bărcile și peștii. Acum, Dragnea a simțit nevoia să-i arate știuca lui Grindeanu. În urmă cu vreo trei ani, tot Dragnea trăgea barca pe uscat cu Ponta și Fă Doina. Pare că ori le place umezeala, ori Dragnea n-a avut cadă când era mic. Doar mult praf, adică țărână.

Dar lasă că acum le dă Daea carne la toți și așa își face datoria față de țară. Bine, e de porc. Carnea, nu declarația. Cu peștii e altă poveste. Și chiar un dosar de prostituție. Practic, deși nu e scris în programul de guvernare, Dragnea vrea să introducă peștele în familia tradițională a PSD care include natural și alte jivine. Dacă ai un pește priceput, viața-i mai frumoasă. Până-l arestează.

Urmează în scurt timp și anunțarea programului Prima barcă pentru absolut toată lumea. Celor cu venituri reduse sau chiar deloc li se va recomanda să facă pluta pe spate. Programul merge până la asigurarea unui iaht de căciulă personală sau măcar moștenită, dacă este de astrahan, model Iliescu 1967.

B.I.Banu

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2018 - Toate drepturile rezervate