Iohannis și Orban, reținuți pentru cerșetorie de voturi, în Piața Universității

de Laurenţiu Muşoiu in Politic

Un ofițer de la Poliția Capitalei va fi judecat de comisia de disciplină a instituției, după ce a vrut să-l rețină pe președintele Klaus Iohannis, în urma incidentului în care l-a confundat pe acesta cu un cerșător din Piața Universității.

Milițică Costescu, ofițer în cadrul Poliției Capitalei, i-a cerut președintelui Iohannis să se legitimeze și a vrut să-l conducă la cea mai apropiată secție, când l-a surprins pe șeful statului practicând cerșetoria în centrul Bucureștiului, în Piața Universității. Klaus Iohannis cerșea câte o semnătură pentru candidatura sa, din partea Partidului Național Liberal (PNL), la alegerile prezidențiale din toamnă.

Mai mult, angajatul Poliției Capitalei a vrut să-l rețină și pe liderul PNL Ludovic Orban, care primea bani de la trecătorii din Piața Universității, în timp ce cânta la chitară, acompaniindu-l pe Klaus Iohannis. Orban primea câte un leu pentru fiecare dedicație, o sumă consistentă, având în vedere că de un an de zile, Iohannis l-a pus să cânte gratis pentru el, în campanie.

“Mi se pare o nedreptate. O să organizez un protest. Sunt o victimă a statului. Eu am vrut doar să-mi fac datoria, la fel cum am legitimat toate fetele pe care le-am suspectat că practicau prostituția în Piața Universității. #Rezist”, a declarat Milițică Costescu, în fața jurnaliștilor, după ce incidentul a devenit public.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate