Noi încălzim România la propriu

de Publicitate in Proiecte speciale
Noi încălzim România la propriu

Pentru că cele mai frumoase amintiri din viață au în decor un șemineu, noi, prin activitatea zilnică pe care o facem, dăm culoare și căldură vieții clienților noștri. Întrega poveste a început în Sibiu, aici unde firma Pefoc și-a început activitatea în urmă cu 16 ani, firma existând din 2000. La ora actuală ne înregistram pe primul loc în vânzările online, în domeniul pe care îl reprezentăm: șemineele.

De ce, care sunt secretele din spate?

În primul rând, noi respectăm clientul oferindu-i cele mai de calitate produse și servicii, adaptate nevoilor și bugetului lui. Respectul față de client se dovedește și prin atitudinea pe care o vem atunci când acesta apelează la serviciile noastre. Orice produs este livrat în maxim 48 de ore, iar transportul este gratuit. Profesioniștii de la Șeminee București, parte a grupului Pefoc, sunt la dispoziția clientului răspunzându-i în timp util la întrebări sau nelămuriri.

În al doilea rând, suntem prezenți atât în mediul online prin blogul și magazinul nostru, dar călătorim împreună cu echipa și la evenimentee din țara și străinătate. Dorim să-i cunoaștem în mod personal pe clienții sau potențiali clienți, să le ascultăm preferințele și întrebările și să venim cu soluții practice pentru ei. Suntem prezenți cu echipa noastră la evenimentele importante în materie de întreținere și decorare a caselor și grădinilor.

În al treilea rând, chiar și după achiziționarea unui produs, noi suntem în continuare dispuși să oferim consultanță și să răspundem întrebărilor clienților noștri. De asemenea, produsele nostre beneficiază de garanții consistente care sunt respectate cu sfințenie.

Dorești să-ți construiești un semineu în Bucuresti? Echipa noastră de experți îți pune la dispoziție o gamă variată de produse începând cu seminee centrala, coșuri de fum, accesorii pentru șemineu, focare seminee și sobe pe lemne.

Noi facem tot, tu pui pe foc!

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2018 - Toate drepturile rezervate