Bârfe, șmenuri, șușanele: De ce nu e interesată DNA de dosarul Teldrum

de Academia Cațavencu in Social
Bârfe, șmenuri, șușanele: De ce nu e interesată DNA de dosarul Teldrum

Plecat-au mai mulți la drum să-l răpună pe mugurele ăla turnător de la Cămătăria Națională cu hârtii din subsolurile CNSAS doar că, ce să vezi, unii stăteau și de cinci ani cu niște hârtii la păstrare și alții au renunțat să mai ridice hârtiile pe care le ceruseră despre mugurelul căruia încă nu i-a pocnit coaja astfel încât să-i iasă floarea pensionării la ivea­lă. Abia după ce s-a aflat public despre turnătoriile lui Manole a mai ieșit o Ană din zid și a spus că, de fapt, toată mănăstirea pe care a zidit-o Manole era sub acoperire. Bine și așa, Doamne ajută, decât totul conspirat, ca până acum, cu hârtiile acasă.


La mijloc de Anticorupție deasă/ stă Codruța reculeasă/ că nu prea-i vine să iasă/de câte dezvăluiri se lasă. De data asta, dezvăluirile ar putea ajunge în punctul în care, măi să fie, am afla că fix ea, Codruța, era prietenă bună-bună, de șpriț și taclale, cu Livinho de Teleorman. Ceea ce ar putea explica de ce dosarul Tel Drum mai are un pic și devine una cu asfaltul din fața DNA, dar cu lemnul unui birou de procuror nu are, cert, nici o legătură. Sau depinde de unde te uiți, nu am băga mâna în foc că dosarul ăsta nu sprijină piciorul unui birou care se clatină.


Dacă v-a trecut cumva prin cap că, a) dacă Iohannis l-a numit pe Hellvig în fruntea SRI și, b) Hellvig vine din PNL, atunci PNL are o relație bună cu șeful SRI, v-ați înșelat. De fapt, decât dubiosul Bouchoa se trage de șireturi cu Edi, ăilalți din partid sunt mai fraieri și nu prind nici măcar o vizită de lucru, o măslină, o apă 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2018 - Toate drepturile rezervate