Căutând un apartament spațios în București

de Comunicat de presa in Social
Căutând un apartament spațios în București

Prietenii, familia și cunoștințele tale au trecut deja prin acest proces - să găsească apartamentul potrivit. Ai fost mai mult sau mai puțin prezent în proces, unii au avut noroc chior, au găsit ce își doreau, poate chiar în timp foarte scurt, alții au trecut prin multe compromisuri.

Acum e rândul tău să îți alegi apartamentul și entuziamul se combină cu efortul, iar speranța e să găsești locuința care se apropie cel mai mult de dorințele tale, ba chiar să întreacă așteptările.

Căutând o alternativă la casele și apartamentele dezvoltate în Sisești, Aviatorilor, Herăstrău, Ianu Nicolae sau Străulești, vei vedea că mai ai multe opțiuni.

Unde să cauți?

Dacă încă nu ai descoperit apartamentul care să îți satisfacă toate cerințele, sigur mai sunt locuri de căutat. Unul dintre acestea e cartierul dezvoltat de Catted Residences, care cuprinde 43 de vile și un bloc de 30 de apartamente.

Fazele 1 și 2 ale proiectului au fost dedicate 100% construirii de vile, cea de-a treia fază, aflată în curs de dezvoltare, include construcția unui bloc cu 30 de apartamente. Întregul cartier este realizat în același stil arhitectural, ce amintește de casele moderne scandinave.

Putem spune despre toate tipurile de case disponibile la dezvoltatorul Catted că lumina și spațiile largi sunt la ele acasă. Cartierul este unul singur, care are pază 24/7, iar accesul persoanelor străine este atent monitorizat. Dezvoltatorul a pus acces pe existența spațiilor verzi abundente într-un oraș care pierde tot mai mult contactul cu natura. Poziționarea cartierului este, de asemenea, una avantajoasă, fiind aproape de zona de business din nordul capitalei, de spații comerciale, dar și de săli de sport.

Apartament de 2 camere

În Catted găsești o ofertă de apartamente cu 2 camere la un preț foarte bun, în care ai inclus și un loc de parcare la subsolul blocului. Apartamentul de 2 camere are suprafața utilă de 67 mp, din care livingul reprezintă 23 mp, dormitorul 14 mp, bucătăria 10 mp, baia 4,5 mp, la fel și logia luminoasă din vecinătatea livingului și bucătăriei.

Apartament de 3 camere

În cazul apartamentelor de 3 camere, te poți bucura de o suprafață utilă care încep de la 84 mp. Acest tip de apartament este format din 2 dormitoare și 2 băi, o bucătărie pe care o poți lăsa open space sau o poți închide. Probabil, varianta aceasta e ceea ce îți trebuie când plănuiești să ai des invitați găzduiți la tine acasă, ai nevoie de o cameră dedicată doar biroului sau urmează să ai un copil.

Achiziția unui apartament este un proces dificil, dar frumos, în care visarea cu ochii deschiși se poate transforma în visul trăit zi de zi - să te trezești, să locuiești, să gătești și să te relaxezi în propriul apartament, amenajat așa cum ți-l imaginezi de mult timp.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate