Ceasul, luxul pe care și-l poate permite orice bărbat cu stil

de Comunicat de presa in Social

Ceasurile au fost văzute de-a lungul timpului drept simple instrumente de măsurare a timpului, care, de cele mai multe ori, marcau statutul social al unui personaj influent și bogat. În prezent, ele au ajuns să fie tot mai populare, dar și mai accesibile publicului larg. Purtarea lor a devenit o obisnuință, un obicei pentru a intra în rând cu lumea.

Astfel, s-a ajuns ca ceasurile să aibă un rol dublu, să fie purtate drept bijuterii și să arate ora exactă (unele modele au cronometru, calendar și alarmă incluse). De cele mai multe ori, prețul și marca acestora fac diferența dintre un domn și un oarecare. Deși bărbații nu obișnuiesc să poarte prea multe bijuterii sau accesorii, aproape orice reprezentat al sexului masculin are o slăbiciune pentru ceasuri de calitate crescută. Totuși, pentru a se declara pe deplin mulțumit de o anumită marcă, orice ceasuri barbatesti trebuie să impresioneze prin aspectul și mecanismul complex pe care îl au la bază. Numai așa un bărbat va face pasul cel mare, achiziționarea unuia nou pentru colecție.

Totuși, un ceas nu este redus numai la calitate, aspect și mod de funcționare. Orice bărbat care se respectă știe cu adevărat cum se poartă o asemenea bijuterie. E conștient că există multe tipuri de ceasuri, care se poartă numai în anumite ocazii sau momente ale zilei.

De exemplu, numai modelele de ceasuri Casio, recunoscute la nivel internațional pentru calitatea lor excepțională, se împart în mai multe subcategorii în funcție de stilul și ocaziile în care pot fi purtate. Vor fi modele casual, casual clasic, casual-sport, clasic, clasic elegant, retro, sport, sport outdoor, apreciate de fiecare bărbat în parte.

Ceasurile casual, lejere în purtare

Modelul casual este cel mai purtat de către bărbați, pentru că poate fi cu o mare ușurință accesorizat. Totodată, nu este atât de restrictiv ca celelalte modele, iar utilizatorului îi oferă foarte multă libertate de mișcare. Are un aspect plăcut, fără a fi pretențios. Modelul de mai sus, oferit de bestwatch.ro se află la reducere, ca multe astfel de modele disponibile în magazinul online.

Se oferă garanție pentru o perioadă de 2 ani.

Casual clasic, rafinament și simplitate

Combinația dintre stilul clasic și cel casual aduce cu sine un plus de eleganță și de simplitate, care poate scoate din orice încurcătură stilistică deținătorul unui asemenea model de ceas. Pentru un look reușit, complet, sfatul de mai sus este de un real ajutor.

Modelul Casio, reprezentat mai sus, poate fi alegerea oricărui bărbat, datorită aspectului său clasic, dar și al combinației reușite de culori care nu are cum să fie prea degrabă uitată. În plus, elementele grafice prezente la nivelul cadranului, precum și minimalismul discret al acestora reprezintă un nou punct de reper pentru stilul personal.

Stilul sport, pentru bărbații mereu în mișcare

Orice bărbat care este mai tot timpul pe fugă, iar sportul face parte din stilul său de viață va aprecia un ceas de tip sport. Pentru bărbații mereu în mișcare le recomandăm cod bonus unibet, cod pus la dispoziție de operatorul website-ul casei de pariuri. 

Bateria ceasului sport are o durata de viata de 10 ani, iar ora și data sunt afișate  mare pe ecran. Pe timp de noapte, ecranul poate să fie iluminat, pentru ca toate datele dorite să poată fi vizualizate mai bine. În plus, oferă rezistență crescută la apă.

O investiție în propriul stil, dar și în contorizarea mult mai eficientă a timpului s-a dovedit dintotdeauna o alegere benefică, avantajoasă pe termen lung. Un obiect de lux bine ales poate crește radical încrederea în propriile forțe, așa că, de ce nu ar fi considerat o necesitate?

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate