Info pentru turiştii care vor să viziteze Braşovul în 1 septembrie

de Comunicat de presa in Social

20.08.2019 – Campionatul Mondial de Alergare de 50KM care are loc la Brașov în data de 1 septembrie 2019 va aduce modificări importante traficului rutier

Turiştii care plănuiesc să viziteze municipiul Braşov în 1 septembrie se vor putea bucura de un campionat mondial de atletism, un eveniment unic pentru Braşov şi pentru România!

Campionatul Mondial de Alergare de 50KM va avea loc în inima Braşovului, iar ultraatleţii vor putea fi încurajaţi de toţi locuitorii şi turiştii care vizitează Braşovul în această perioadă.

Ca şi în marile metropole din lume unde se organizează campionate de alergare pe şosea, traficul va fi blocat pe tot traseul competiţiei, pe întreaga durată a acesteia, fără posibilitate de traversare.

De aceea, cei care vizitează Braşovul, precum şi locuitorii oraşului, trebuie să ştie că circulaţia rutieră va fi restricţionată total pe următoarele străzi:

Vor putea fi folosite următoarele rute ocolitoare:

Pe întreg traseul campionatului întreaga circulaţie va fi interzisă, inclusiv cea a mijloacelor de transport în comun.

Liniile de transport în comun vor suferi modificări în intervalul 9.00 – 16.00, iar modificările pot fi consultate aici, pe site-ul oficial al RATBv https://www.ratbv.ro/noutati/modificari-temporare-de-orare-%c8%99i-trasee-in-ziua-de-1-septembrie-ac_340/

Federaţia Română de Atletism îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi îi aşteaptă pe toţi braşovenii şi vizitatorii oraşului să participe la acest campionat mondial, unic pentru Braşov şi pentru România! Suntem convinşi că, împreună cu locuitorii oraşului,  vom organiza un eveniment de excepţie care să poarte în lume renumele Braşovului!

Campionatul Mondial de Alergare de 50KM are loc pe 1 septembrie 2019 în orașul de sub Tâmpa şi este organizat de IAU (Organizaţia Internaţională de Ultra-alergare), împreună cu Federaţia Română de Atletism şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov, Campionatul Mondial de Alergare de 50Km îi va aduce la Braşov pe cei mai puternici ultra-alergători ai momentului.

Alături de organizatori se află parteneri, Consiliul Judeţean Braşov, Universitatea Transilvania, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Hospice Casa Speranţei, Coresi; sponsori (Spartan, Olea, Perskindol, Kinesis, Green Cola, Recuperare Acasă) şi parteneri media (Radio România Braşov, 100% Sport, NewsBV, BizBraşov, 24FUN, MixTV, Radio Braşov, Transilvania 365, Braşovul Tău, TV BV, Iubim Braşovul, Braşov Metropolitan, România Pozitivă).

Toate informaţiile legate de desfăşurarea competiţiei pot fi găsite pe site-ul www.brasov50km.com.

Despre F.R.A.

Federaţia Română de Atletism are un lung istoric, pornit în 1912, prin înfiinţarea ,,Comisiei de atletism, alergări pe jos şi concursuri”, parte a Federaţiei Române a Societăţilor Sportive. A urmat înfiinţarea Federaţiei Române de Atletism (FRA), a 19-a federaţie pe lista mondială şi afilierea la IAAF în 1923.  România are numeroşi atleţi medaliaţi cu aur, argint şi bronz la Olimpiadă, Campionatele Mondiale şi Europene de Atletism şi concursuri internaţionale.

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate