Nici prea-prea, nici foarte-foarte. Câteva telefoane interesante din categoria de mijloc

de Comunicat de presa in Social

Cam asta caută toată lumea, nu? Ceva nici prea scump, nici foarte ieftin. Ceva bunicel, care să nu te coste o avere. Ceva ieftin, care să nu se strice în 3 luni. Și la telefoane e la fel. Și se simte asta la rafturi. Zona de mijloc, cuprinsă între 1000 și 2000 de lei este cea mai bogată în oferte. Asta caută oamenii, chiar dacă, să zicem, și-ar putea permite telefoane în rate, la prețuri mai măricele.

Prin urmare, e greu să scoți în față cele mai interesante modele dintr-un segment atât de competitiv. Dar unele telefoane, în special de la jucătorii mici, se strofoacă parcă mai mult să ofere specificații bune la prețuri decente.

 

Moto Z2 Play

Începem oarecum de jos ca nivel de preț. Dar sus ca nivel de surprize. Pentru că Motorola a strecurat niște jucării drăguțe în Z2. Cum ar fi bateria care, se laudă ei, te ține până la 30 de ore cu o singură încărcare. Sau cei 4 GB RAM care păstrează telefonul în mișcare, orice i-ai da să facă. Dar, de departe, cel mai tare detaliu este gamepad-ul. Pentru că acel „Play” din coadă nu e întâmplător. Este un telefon creat pentru jocuri, iar prin atașarea accesoriului pe spate, chiar așa arată și se simte: ca un telefon de gaming.

 

Nokia 8 Sirocco

Ne deplasăm puțin către limita opusă a prețului, unde ne așteaptă varianta îmbunătățită a lui 8. Brandul Sirocco înseamnă eleganță, iar cei de la Nokia au vrut să-l readucă la viață. Designul este slim, vine cu linii fine și plăcute la atingere. Iar în spatele frumuseții, se ascunde și un schelet robust. Pentru că întregul telefon este creat dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil, prelucrată ore în șir pentru a avea o formă solidă, dar zveltă și compactă. Dar lucrurile stau bine și la specificații, pentru că avem ecran pOLED, 6 GB RAM, un procesor care nu știe ce-i aia „lag”.

 

Samsung Galaxy A50

Să ne uităm totuși și în curtea liderilor de piață. Până una alta, Samsung chiar face legea pe acest segment. Și nu e de mirare, dacă aruncăm un ochi peste ce are de oferit. A50 vine cu un minunat Super AMOLED de 6,4 inchi, o cameră de selfie de 35 MP, 4 GB RAM și un spațiu de stocare incredibil, de 128 GB. Situația optică e bună și pe camera principală, unde trei camere de 25MP, 8MP și 5MP sunt pregătite să surprindă lumea la o claritate impecabilă. Cel puțin pentru prețul de sub 1500 de lei, în unele magazine.

 

Mai sunt multe modele care îți stârnesc atenția prin detalii și specificații neobișnuit de bune pentru acest segment de preț. Amintim Black Shark-ul de la Xiaomi, pe segmentul de gaming, Honor 10 Lite la categoria „n-are cum să fie atât de ieftin” și LG V30 pe la mijlocul categoriei de mijloc.

 

Pentru mai multe modele interesante, navighează cu încredere prin magazinele de specialitate. Și ține la îndemână un CardAvantaj, cardul de credit care împarte prețurile în rate fără dobândă* la peste 9500 de magazine partenere.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2020 - Toate drepturile rezervate