Nou record mondial la căsătorii, stabilit de o româncă din Las Vegas!

de Eugen Cismasu in Social

O româncă stabilită în Las Vegas a pronunțat cuvintele „până când moartea ne ve despărți” pentru a 314-a oară ieri dimineață, stabilind un nou record mondial Guinness pentru cele mai multe nunți reținute în sarcina unei singure persoane.

Stabilită în Statele Unite din 1991, îm orășelul Indian Springs, la nord de Las Vegas, Maria Ioana Protan, fostă stewardeză de linie pe cursele Tarom și PanAm, acum în vârstă de 49 de ani, este cu siguranță o femeie perseverentă când vine vorba de a-și găsi bărbatul vieții.

După 313 căsătorii eșuate, ea s-a căsătorit din nou, ieri dimineață, la o capelă de nuntă ”drive trough”, din centrul orașului Vegas, în speranța că și-a nimerit în cele din urmă „jumătatea”.

„Știu că am greșit primele ori, dar sunt sigur că tipul ăsta, Dave … Adică Darrell, este în sfârșit cel potrivit.”, a declarat românca.

Chiar dacă 277 dintre căsătoriile ei au fost anulate în mai puțin de 48 de ore și niciuna dintre celelalte nu a durat mai mult de 3 luni, Maria Ioana Protan păstrează o perspectivă destul de pozitivă asupra relațiilor sale eșuate.

„Mi-am promis că nu voi face niciodată relații sexuale cu un bărbat fără să fiu căsătorit cu el și am respectat-o ​​întotdeauna, chiar dacă asta a însemnat să trecem întâi pe la oficiul stării civile. În plus, în felul ăsta am și reușit să mă pot lăduda astăzi că nu m-am culcat niciodatăcu un om însurat cu altcineva decât cu mine. ”

Reverendul Andrew James, care a oficiat ceremonia într-un costum de Elvis, spune că este a 43-a oară când o căsătorește pe Maria Ioana Protan cu bărbați diferiți și speră întotdeauna că este ultima dată.

Organizația Guinness World Record a confirmat că deja știau de realizarea româncei, organizația recunoscând în mod informal noua performanță și anunțând că va trimite un reprezentant pentru a se întâlni cu deținătoarea noului record imediat ce aceasta se va întoarce din luna / săptămâna / ziua de miere. miere.

Fostul record a fost deținut de un sultan arab din secolul al XIX-lea, șeicul Ali Bin Hassan el Seoud, care s-a căsătorit de 312 ori, având până la sfârșitul vieții nu mai puțin de 260 de soții.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate