Pasi simpli pentru a gasi bateria externa potrivita

de Comunicat de presa in Social
Pasi simpli pentru a gasi bateria externa potrivita

Bateria externa este o alta necesitate a utilizatorilor de smartphone. In lumea vitezei nimic nu ne mai tine conectati la priza. Un gadget aparent simplu, aproape nelipsit pentru utilizatorii de smartphone, este bateria externa. Pentru ca aceasta sa se dovedeasca a fi utila, are nevoie de o alegere bazata pe documetare.

Investitia in astfel de baterii este rezonabila, daca ne gandim cu ce frecventa utilizam telefoane, tabletele si alte astfel de device-uri, ce au nevoia comuna de energie ca resursa de baza. Utilizatorul modern pluseaza in pretentii si dincolo de a detine un astfel de asa zis ajutor, se asteapta la un Power bank calitativ.

Criterii de selectie a unei baterii externe

Fara o ordine anume, dar de o importanta incontestabila, iata care este topul criteriilor in ceea ce priveste alegerea unei baterii care sa iti resusciteze bateria telefonului smart sau a tabletei:

Capacitatea sa

Masurata in mAh, aceasta nu trebuie trecuta cu vederea. Se refera la numarul de incarcari pe care ti- l poate oferi, relevant pentru ca la randul sau va trebui incarcata si asta inseamna din nou sa pierzi independenta de priza. Vei gasi in magazinele de specialitate precum este si GSMnet.ro selectii de baterii de capacitati diferite: una modesta de 5000 mAh pentru o incarcare rapida si pana la 20000 mAh pentru incarcari multiple. Vei decide de ce capacitate ai nevoie la aceasta baterie si in functie de cate dispozitive folosesti de regula si care au nevoie constanta de energie.

Cu un power bank incarci iPhone-ul, iPod-ul, iPad-ul, camere video, navigatoare GPS si multe altele. Daca esti genul calator, atunci detinerea unei baterii externe este o conditie de baza penru tine.

Dimensiune

Poate ca in prima faza nu acorzi o asa mare importanta dimensiunii. Insa, bateria va fi la pachet cu telefonul pe durata incarcarii, asadar din ratiuni practice nu vei dori ca aceasta sa depaseasa limita decentei in ceea ce priveste dimensiunile. In stransa legatura aici vine si nevoia de a fi o baterie ce reuseste sa incarce in timp util, deci nu vei sacrifica puterea pentru modelul compact. Nu-i nimic, producatorii ofera solutii slim, acele baterii externe elegante, cu design ultrasubtire si usor. Un model de acest gen este de exemplu Powerbank Soultech Comfort Ultra Slim de la GSMnet.ro sau powerbank-ul P1100CSEGWW de la Samsung de 10000mA cu Fast Charging si doua porturi USB.

Pretul, o alta grija

Odata ce ai gasit modelul potrivit, de o capacitate care sa te multumeasca, mai ramane si sa cantaresti in ce masura esti dispus sa platesti un anumit pret pe ea. De cele mai multe ori este chiar factor decizional. Ideal inseamna sa gasesti bateria externa de mici dimensiuni, dar capacitate mare, la un pret corect.

Preturile difera si in functie de alte caracteristici, cum ar fi porturile USB, ce permit incarcarea simultana a mai multor dispozitive. Ceva mai scumpe sunt si acele baterii externe care incarca rapid - cel putin sa fie un raport mai echilibrat intre timp si randament de incarcare, cum sunt bateriile de la Samsung sau Sony. Iata deci ca o parte din utilizatori se indreapta si spre alegerea unui brand cunoscut, pentru ca le ofera increderea in calitatea promisa.

La GSMnet.ro se regasesc baterii externe la preturi rezonabile. Varietatea acestor produse permite asadar o alegere adecvata, conform cu nevoia si bugetul disponibil.

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate