Raniseptol Arsuri - Pentru o vacanță fără griji!

de Comunicat de presa in Social

Dacă vacanța bate la ușă și știi exact pe ce plajă te va dezmierda soarele vara aceasta, înseamnă că ți-ai pregătit și kitul de protecție solară. În primele zile, alege o cremă cu factor de protectie 50 +, iar după ce pielea se va fi obișnuit deja cu razele solare, poți face trecerea la un produs cu SPF mai scăzut.

În mod cert, ora prânzului trebuie să te surprindă la umbră, capul trebuie mereu acoperit, iar ochelarii de soare sunt de nelipsit.

Dar vacantele nu sunt numai despre reguli respectate cu strictețe, ci dimpotrivă. În vacanțe ne răsfățăm, ne bucuram de fiecare clipă și vrem să oprim timpul în loc. Nopți lungi până dimineața, dacă vrem să prindem răsăritul la cea mai bună petrecere de pe plajă, chiar dacă acest lucru înseamnă să sărim peste micul dejun și să ajungem înapoi pe plajă când soarele este deja puternic. Vacanțele înseamnă și excursii pe apă, iar pe puntea vaporului nu ești ferit de razele de soare. Explorarea unor plaje idilice, retrase, fără beach club-uri cu umbrele și șezlonguri, plimbări lungi pe faleză, în port, prin centrul vechi al unui mic orășel sau al unei insule.

Într-o vacanță ne întâlnim cu multe situații în care nu respectăm în totalitate tot ce știm deja pentru a ne proteja de efectele nedorite ale soarelui și tocmai de aceea, trebuie sa avem în bagaj de fiecare dată și un plan de rezerva: Raniseptol ARSURI spumă.

Dacă ne confruntăm cu piele deteriorată de factori termici și expunere la soare, Raniseptol ARSURI este un aliat de nădejde. Cu o formulă ce conține 10% pantenol, Raniseptol ARSURI îngrijește și calmează pielea iritată și înroșită și hidratează și emoliază în cazul expunerii excesive la soare sau solar. Pantenolul este absorbit rapid în piele, transformându-se în acid pantotenic. Prin contactul cu pielea se stimulează sinteza keratinocitelor și a celulelor constitutive ale epidermei, acțiune ce accelerează vindecarea și regenerarea pielii, crescând și nivelul de hidratare. Sub formă de spray-spumă, Raniseptol ARSURI este uşor de folosit, lăsându-se pe piele până este absorbit complet.

Pantenolul are efect antiinflamator, calmează pielea afectată de iritații sau arsuri, favorizează vindecarea leziunilor, menține hidratarea pielii și reduce procesul de deshidratare. Aplicarea spumei Raniseptol ARSURI se poate repeta ori de câte ori este nevoie până când structura pielii revine la normal.

 

Raniseptol ARSURI - pentru momentele în care soarele te ia pe nepregătite!

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate