Tu stii care sunt sculele care nu ar trebui sa lipseasca din „trusa” unui barbat? Polizorul unghiular se numara printre ele

de Comunicat de presa in Social
Tu stii care sunt sculele care nu ar trebui sa lipseasca din „trusa” unui barbat? Polizorul unghiular se numara printre ele

Esti genul de barbat caruia ii place sa mai mestereasca una alta prin gospodarie? Atunci stii cu siguranta cat de important este sa ai mereu la indemana uneltele potrivite, care sa te ajute sa iti faci treaba intr-un ritm mai rapid si mult mai usor. Noi ti-am pregatit in randurile urmatoare cateva dintre sculele pe care noi le consideram indispensabile pentru un barbat, fiind necesar ca ele sa fie prezente in „trusa” lui.

1. Polizorul unghiular

Cu siguranta, atunci cand vine vorba de „trusa de scule” a unui barbat prezenta unui flex este indispensabila, iar asta pentru ca ele se poate dovedi util intr-un numar foarte mare de situatii. Daca stii cum sa alegi un polizor unghiular bun, atunci acesta te va ajuta sa tai fara probleme aproape orice material iti va trece prin mana. In plus, el te va ajuta si sa slefuiesti anumite suprafete. Utilitatea unui astfel de aparat va fi evidenta in special in momentele in care vei vrea sa inlocuiesti faianta, atunci cand ai nevoie sa tai niste tevi sau can trebuie sa polizezi niste suprafete dure pentru a le face mai ferme.

Intrebarea care se pune acum este urmatoarea: tu stii cum sa alegi un polizor unghiular care sa fie potrivit pentru nevoile tale? Nu putem spune ca este o treaba foarte grea, dar nici una usoara. Important este sa stii cate ceva despre specificatiile unui astfel de aparat, precum si cateva sfaturi care sa te ajute sa te orientezi printre multele modele existente pe piata.

Un prim lucru la care tu trebuie sa te uiti este puterea pe care o poate oferi polizorul unghiular pe care tu ai pus ochii. Ea variaza destul de mult, in functie de care este categoria din care face parte. Modelele care pot fi folosite mai pentru hobby-uri au o putere care pleaca de la 500 W, in timp ce modelele profesionale ajung chiar si la 3000 W. Este evident faptul ca acestea din urma sunt unele mult mai potente si te pot ajuta intr-un numar mult mai mare de situatii. Sa nu uitam nici de viteza de rotatie a discului, care poate fi de pana la 12.000 RPM sau chiar mai mult.

2. Masina de gaurit

Pe langa polizorul unghiular (flex) e bine venita la casa omului si masina de gaurit. Chiar, oare cine nu are nevoie de o bormasina de calitate intr-o gospodarie? Aceasta isi poate dovedi in repetate randuri utilitatea si nu doar atunci cand avem de ingaurit peretii. Prea multe nu sunt de spus in cazul acesteia. Fiecare dintre noi a vazut macar o data o bormasina, daca nu chiar a folosit una.

3. Fierastraul circular si cel pendular

Nu, aceasta unealta nu se adreseaza doar profesionistilor, ea fiind mai mult decat potrivita chiar si pentru amatori, atat timp cat acestia stiu cum se utilieaza. De ce ai avea nevoie de un astfel de aparat? Pentru ca te va ajuta sa tai la milimetru placile de lemn sau PAL. Avantajele acestuia nu se incheie insa aici, el putand fi folosit si pentru a ajusta dimensiunile anumitor obiecte de mobilier.

Pe langa acesta, o alta categorie este reprezentata de fierastraul pendular. Acesta este numai bun pentru a taia lemnul, plasticul sau metalul, iar el ofera mai multe moduri de taiere si viteze multiple sau variabile, in functie de nevoi. Prin ce se deosebesc decele circulare? In primul rand, ele sunt mult mai usoare de manevrat, dar si ca greutate. In al doilea rand, preturile tind sa fie ceva mai mici.

4. Drujba electrica

Incheiem lista noastra de astazi cu drujba electrica. De ce un model electric si nu unul pe benzina? Nu toti avem nevoie de un model foarte puternic, care sa ne ajute sa taiem un copac. De cele mai multe ori ne folosim de o drujba pentru a taia cateva lemne pentru iarna, pentru a curata pomii sau pentru a taia niste scanduri atunci cand renovam prin casa. Pentru astfel de treburi marunte o drujba electrica este mai mult decat potrivita.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate