Un roman reținut în Italia cu un portbagaj plin cu marijuana, s-a scuzat autorităților spunând că se se pregătea să intre în carantină!

de Eugen Cismasu in Social

Un roman, rezident în Italia și domiciliat într-una dintre suburbiile orașului Palermo, a fost reținut ieri de carabinieri, asupra sa găsindu-se o cantitate impresionantă de marijuana, ambalată în pungi și depozitată în portbagajul autoturismului proprietate personală.

Românul a fost denunțat de unul dintre vecinii săi, un pensionar italian care a sunat la numărul de telefon de urgență pentru a le aduce în atenție autorităților, după cum s-a exprimat, ”traficul de droguri” ce se desfășoară în cartier la adăpostul măsurilor excepționale anti coronavirus.

La sosirea la fața locului, carabinierii l-au surprins pe rezidentul roman chiar în momentul în care acesta descărca o cantitate considerabilă de marijuana din portbagajul mașinii.

„Nu sunt vinovat de niciun fel de trafic, toată iarba asta este pentru consumul meu personal. Mi-am făcut, asemeni tuturor cetățenilor responsabili, aprovizionarea pentru două sau trei săptămâni pe care trebuie, conform legii, să le petrec în izolare” a fost cuvintele cu care bărbatul de 36 de ani a întâmpinat forțele de Poliție.

Românul a fost reținut imediat, fiind transportat, nu fără scandal, în arestul Poliției din Palermo, pentru cercetări suplimentare.

"Dacă tot mă duceți la închisoare, lasăți-mă măcar să trag și eu câteva fumuri, pentru relaxare", ar fi strigat rezidentul cu inițiativă, în timp ce era încătușat și băgat în mașina de patrulare.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate