Am aflat cauza eșecului cu Franța: iconițele lui Tata Puiu, cumpărate din ”Dragonul Roșu”!

de Spartakus in Sport
Am aflat cauza eșecului cu Franța: iconițele lui Tata Puiu, cumpărate din ”Dragonul Roșu”!

După o partidă în care ne-am dat seama că nici negrii din naționala Franței nu mai sunt ce-au fost cândva, echipa României a fost învinsă până la urmă printr-un gol foarte frumos, dar și foarte norocos. Degeaba s-a căznit arbitrul maghiar, plătit, evident, de Soros și societatea civilă, să ne ajute: când primești un gol în penultimul de joc brazilian să fii și tot ți-e greu să vii cu egalarea.

Citește si: Eliminate de la Euro, Anglia și Rusia își vor face un campionat propriu, cu Kîrghistan și Kiribati

Deși unii dau vina pe ghinionul nostru proverbial și spun că francezii au jucat mai prost ca selecționata de pitici din Burkina Faso, se pare că explicația pentru înfrângere e cu totul alta: Tata Puiu nu s-a putut bucura de ajutor divin pentru că o parte din iconițele sale n-au fost originale. ”Io le-am zis la ăia mici: iau o jumate din iconițe, cealaltă jumate o aduceți voi. Mă-nțelegeți, nu puteam să le iau pe toate, că n-ar fi avut loc în avion nici dacă goleau ăia toată cala de bagaje. Și așa am făcut. În timpul meciului, eu m-am rugat, tactic, la iconițele care aduc spor în casă și penalty, dar, după ce au marcat francezii de 2-1, am scos icoana Cuviosului Remizie și am început să mă rog intens la ea. Dar icoana, nimic! M-am dus la fiu-meu și l-am întrebat: mă, de unde ai luat tu iconița asta? Și mi-a mărturisit, spăsit, că o luase din Dragonul Roșu, ”ținți la zețe lei”, că erau mai ieftine și el oricum avea drum prin Voluntari. Bănuisem io că e ceva suspect, fiindcă icoanele mele n-aveau beculețe pe margini și nici nu cântau Jingle Bells, ca asta, dar abia atunci am avut confirmarea”, ar fi declarat Tata Puiu.

Din fericire, situația nu se va mai repeta și la meciurile cu Elveția și Albania. ”Am aflat cu îngrijorare și preocupare ce-a pățit Tata Puiu, dar așa este când te zgârcești la bani, au afirmat surse din cadrul Patriarhiei. La noi se știe, dai un ban, dar stai liniștit pe bancă. Deja am luat legătura cu staff-ul Naționalei și le-am promis că trimitem pe banca tehnică un lot de iconițe nou-nouțe, acum date cu mir și având certificat de autenticitate din partea BOR. Cu astea garantăm că România trece de faza grupelor, iar pentru optimi și sferturi vom scoate la înaintare artileria grea: unsprezece cutii de moaște proaspete, care abia așteaptă să îi califice pe tricolori!”.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate