Calatoreste cu stil printr-un oras tot mai aglomerat (P)

de Comunicat de presa in Sport
Calatoreste cu stil printr-un oras tot mai aglomerat (P)

Te-ai plictisit sa pierzi timpul in cozile ce se intind din semafor in semafor? Te-ai saturat sa tot schimbi mai multe mijloace de transport pentru cativa kilometri? Nu esti genul care sa pedaleze prin oras cu gandul la primul dus pe care poate sa il faca?

Ai nevoie de un mijloc de transport cu totul special. Ce-ai spune de o motocicleta electrica? Si nu oricare, ci una care sa intoarca capetele pe strada.

Cele mai noi modele de motociclete electrice pot arata senzational, de la scuterele electrice complet restilizate, cu siluete robuste si in acelasi timp extrem de delicate, pana la motocicletele tip chopper ce ar starni invidia si unei trupe de rockeri batrani.

O astfel de motocicleta are marele avantaj de a te ajuta sa te strecori usor in traficul aglomerat, reducand considerabil timpul petrecut pe drum. Este un vehicul economic si ecologic in acelasi timp, putand fi incarcat la orice priza in cateva ore. Bateria iti poate oferi o autonomie de pana la 50-60 de kilometri, suficienta pentru drumurile zilnice si chiar mai mult. O motocicleta electrica ce se respecta poate atinge pana la 35-40 de km/h si poate sustine o greutate de pana la 200kg. Sunt parametrii ideali pentru un vehicul de oras unde importanta este manevrabilitatea si capacitatea sa de a te duce usor pe trasee cat mai libere.

Alegerea unui astfel de vehicul electric iti va schimba radical perspectiva asupra orasului. Poti ajunge mult mai repede la destinatie, oferind in acelasi timp senzatia de libertate pe care doar o motocicleta ti-o poate da. Totodata, poti trece costurile cu transportul la cheltuieli neglijabile.

Masinile electrice sunt o promisiune tot mai palpabila a viitorului, insa nu vor rezolva foarte mult capitolul „timp pierdut” in aglomeratia urbana. Pentru oras, o optiune pe care tot mai multa lume o ia in considerare este cea a asa numitor vehicule personale electrice, fie ele scutere, trotinete electrice, biciclete electrice sau motociclete electrice. Probabil, in cativa ani, ponderea acestora pe strazi va creste din ce in ce mai mult si, proportional, vor scadea aglomeratia, poluarea aerului si zgomotul.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate