Dă-i, din vacanță, o mână de ajutor lui Daum! Susține iarba fiarelor pentru Națională!

de Academia Caţavencu in Sport
Iarba fiarelor, un gazon care l-ar face și pe Mutu să joace pentru Naționala lui Daum ca la 25 de ani.

Dragi cititori, sunteți suporteri ai echipei naționale?... Haideți, măi, va rugăm noi, ce dracu’… Așa. După acest „Da!” hotarât vă vom spune despre ce este vorba. Academia Cațavencu va demara o campanie amplă și de durată, ce va dura începând de azi și pâna mâine – în care vom încerca sa strângem bani pentru a înlocui gazonul țepos și tern de pe Național Arena cu o iarbă mai șmecheră și mai colorată, care să înmoaie apărările de fier ale viitorilor adversary ai selecționatei naționale. Iata cum vom proceda:

PASUL 1. Trimiteți fiecare câte 1.000 de euro, echivalentul în dolari, la adresa noastra de campanie [email protected]

PASUL 2. Noi îi vom transfera într-un cont transparent din Maldive, locul unde se gasește cel mai de calitate gazon din lume.

PASUL 3. Tot noi vom pleca în Maldive, unde vom testa materialul până la finalul lui august.

PASUL 4. Voi veți primi un tricou ”Voma” original, de la casa de modă ce îmbracă naționala prin competiții, inscripționat cu mesajul „și eu susțin iarba fiarelor”.

PASUL 5. Mai vedem noi.

PASUL 6. Mai vedem și DNA-ul, după ce o să execute un audit de la 11 metri, fix în vinclurile porților ferecate ale lui Burleanu de la FRF.

Lumea zice ca românii nu au spirit civic, așa că e cazul să-l aratați acum, pentru că numai așa aveți șansa unică de a intra în istoria echipei naționale. Altfel, erați obligați să pupați icoane prin biserici, să jucați barbut în închisoare, să trișați la cazinouri și să faceți copii cu Vica Blochina.

Știm cu toții că România este țara în care, de luni până duminică, iarba nu crește, deoarece clima de la noi este propice culturilor de palmieri, sequoia și arbori-de-cauciuc, așa că nici iarba de la stadion nu putea să se abată de la această regula. La noi, ea crește în 10 ani cât alta într-o lună, pe principiul lui Făt-Frumos răsturnat. Așadar, trimiteți degrabă banii, pentru că numai cu iarba fiarelor putem descuia porțile adversarilor din această toamnă. Sau voi vreți  să ne bazăm iar pe îngrășămintele alea albe ale lui  Mutu?

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate