Interviuri Imaginare - George Becali: Îngerul a strigat ”Gigi, ieși din anonimat!”

de Academia Caţavencu in Sport
Interviuri Imaginare - George Becali: Îngerul a strigat ”Gigi, ieși din anonimat!”

Anul acesta s-au împlinit 13 ani de când Gigi Becali a preluat Steaua, la comanda șefului său direct, un străin venerabil și bărbos la care Războinicul Luminii merge periodic în audiență, la Athos ori în biserica din Pipera. 13 ăsta e pentru mulți o chestie cu ghionion, dar pentru familia sa fotbalistică cică o să se lase cu noroc cât cuprinde, zice nea Gigi, care apreciază că, până la sfârșitul anului, o să-i recupereze echipei stema, numele și stadionul, Borcea o să-i mai trântească doi finișori, unul cu Demi Moore și al doilea cu Natalia Mateuț, iar Steaua are să termine cu punctaj maxim grupele Champions League, asta cu formația de rezerve de la Viitorul, după ce Becali va fi vândut deja prima garnitură, cu tot cu bancă, pe 200 de milioane, la arabi.
La așa moment aniversar, plecat în vacanță din palatul său din Aleea Alexandru tocmai în vila din Pipera, Gigi Becali a avut totuși amabilitatea de a ne răspunde la câteva întrebări.

Nea Gigi sau domnule Becali?
Băbăiatule, nea Gigi eram acu 10 ani, când aveam plovăru ăla de mohair făcut de mama și sacoul roz adus de la turci, acuma mă domnești, că altfel hahaleră te numești.

Cum ați ajuns să fiți patronul Stelei?
Într-o noapte, un înger mi-a apărut în vis și mi-a zis că Dumnezeu l-a trimis să mă roage să iau eu Steaua, că e club mare, că văzuseră și el pă Rai Uno finala din ’86 și i-a plăcut de Duckadam care-n poartă l-a făcut de râs și pă Sfântu Petru.

Și l-ați crezut?
Pă Dumnezeu? Cum dracu' nu?.. Aaa, pă înger? Bă, ești nebun! Păi avea cerculeț din ăla pă cap, era îmbrăcat în alb, dintr-un material, cred că era tercot, plus că avea aripi, dar erau lipite, că nu îi plăcea să se dea mare.

Dar cum a ajuns la dumneavoastră?
Păi, simplu! Au făcut ei un sondaj de opinie acolo și le-a ieșit că cei mai credinicioși oameni din lume e Dalai Lama, după care PF Daniel și la urmă eu. Dar budistu' ăsta le-a zis că el nu poate să vină la Steaua, că e prea departe de Tibet, că e bătrân, bla-bla-uri d-astea, PF Daniel cică nu a corespuns la dosar, că ar fi jucat la Dinamo vreo 10 ani ca să prindă și el un transfer prin Franța, Elveția și Germania înainte de '89 și atunci au apelat la mine. Pentru că de ce?

Păi chiar așa, de ce?
Pentru că mi-a zis îngerul că versul ăsta „Steaua sus răsare, ca o taină mare” se referă chiar la Steaua București, că a fost scris de un profet, iar ăla a prezis că Steaua va ajunge o echipă mare dacă va fi preluată de cine trebuie.

Iar acesta erați dumneavoastră...
Păi doar nu finu Borcea. Că de el n-apare nimic scris în Biblie. Doar în catalogul liceului ”Cuba” din Las Fierbinți și în SMS-urile din telefonul lui Pelinel...

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate