500 de icoane rechemate în service la Constanța! Află aici motivul!

de Eugen Cismasu in Actualitate

Arhiepiscopia Tomisului va rechema în service 500 de icoane cu Maica Domnului care, în loc să plângă, râd de enoriași când îi văd că poartă mască! Practic tot lotul de icoane ortodoxe cu Fecioara Maria, printate în tipografie, lipite pe bucăți de PAL și vândute ca icoane pictate manual de la începutul pandemiei, este aşteptat în atelierele BOR pentru reparaţii pe cheltuiala proprietarilor.

Se pare că în loc să lăcrimeze şi să duduie cu minuni, acestea râd în hohote de credincioși, cad din cui și se tăvălesc ținându-se cu mâinile de burtă ori de câte ori proprietarii se întorc de la biserică purtând mască pe figură.

”Mie-mi mergea bine până am luat-o p-asta. Mi s-a părut simpatică la început că-mi zâmbea din sufragerie, dar imediat după Paștele ăla cu repetir făcut Prea Sfințitul Teodosie a început să râdă de mine de-a binelea. Cum mă vedea că veneam din oraș, de la slujbă sau de la cumpărături, cu masca chirurgicală pe figură, cum sărea din cui şi se tăvăleaşte pe jos de râs, spunând că n-a văzut prost mai mare ca mine, să pună botul la botnițele Ocultei Mondiale. Am zis că o avea vreun mecanism drăcesc, vreun cip cu înregistrare, că prea-i semăna vocea și partitura cu a lui Teodosie, și am decis să o dau la reparat, că nu mai puteam să mă uit la niciun jurnal de știri cu mascații din Guvern de hohotele ei”, ne-a mărturisit Arsenie Bolboca, enoriaș din cartierul constănțean Faleza Nord.

Față de cele întâmplate și semnalate de tot mai mulți credincioși, Arhiepiscopia Tomisului a luat decizia de a chema în service 500 de icoane cu Maica Domnului, opinând, totuși, prin intermediul purtătorului de cuvânt al instituției, că ”beneficiari exagerează”.

”E drept că icoanele au ceva probleme, în sensul că se gâdilă inexplicabil atunci când le ștergi de praf, dar tot fac minuni incontestabile, în sensul că strâng de unele singure, de sub saltelele proprietarilor, contribuțiile pentru biserică și le livrează rapid în conturile Arhiepiscopiei”, a declarat Pavnutie Epidemie Ologul, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate