Biden schimbă motto-ul de pe bancnotele americane: „In Gov We Trust” în loc de „In God We Trust”

de Eugen Cismasu in Actualitate

Președintele Biden a semnat ieri un ordin executiv prin care schimbă motto-ul de pe bancnotele naționale din „In GOD We Trust” în „In Gov We Trust”.

Cred că schimbarea a fost necesară pentru a reflecta vremurile inovatoare”, a spus Biden, în fața unei fotografii cu cabinetul său. „Dumnezeu nu mai este la fel de puternic și de demn de încredere ca pe vremuri. Votul poporului este pentru El, după cum ați văzut, unul de blam”, a mai declarat președintele.

Guvernul american democrat este atotputernic, atoateștiutor și omniprezent, iar înțelepciunea, bunătatea, compasiunea și încrederea lui sunt de neegalat, depășind chiar miturile obscurantiste cu tot felul de Dumnezei ai creștinilor practicanți. Guvernul este Dumnezeul nostru, prin urmare, îi implor pe colegii mei americani să-și abandoneze falșii idoli și să își pună încrederea totală în zeul tuturor zeilor - Guvernul american”, a completat și vicepreședinta Kamala Harris.

Pentru a se pune la adăpost de eventualele replici ale la fel de eventualelor pogorâri pe Pamânt, în misiuni de pedeapsă, ale îngerilor cerești, Biden a semnat un alt ordin executiv care autorizează bateriile scuturilor anti rachetă americane să execute foc fără somație în eventualitatea în care vor observa pe cer, îndreptându-se către Statele Unite, arhangheli neautorizați și neaveniți.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate