Cristiano Ronaldo: De la erou la supererou…

de Comunicat de presa in Actualitate

Cristiano Ronaldo a lansat o serie de benzi desenate în care este supererou. Cu ocazia zilei Free Comic Book Day (FCBD), fanii au putut vizualiza o bandă desenată, în care Cristiano Ronaldo se transformă în supererou și luptă contra personajelor precum roboți și extratereștri.

Animația „Cristiano Ronaldo: Striker-Force 7” a avut un succes nebănuit, care i-a scos din minți pe Omul Păianjen, Batman, Superman, Iron Man, Rambo și Popeye Marinarul. „Să fim serioși, i s-ar fi potrivit mai bine rolul de Wonder Woman”, ar fi reacționat și Zlatan Ibrahimovic, cel care le tot povestește cunoscuților și necunoscuților cum a creat Lumea în 7 zile.

Supereroul Cristiano Ronaldo poate face mai mulți bani decât fotbalistul cu același nume.  Nu este exclus să se îmbrace în costum de supererou și pe terenul de joc, pentru a-și promova noua imagine. Oare va încerca să îl poarte și pentru Euro 2020? Vom vedea. Până atunci, este posibil să apeleze la costumația roș-alb-albastră când va juca pentru Juventus Torino.

„Nessun problema! Nicio problemă. Dacă FIFA și UEFA nu vor permite ca Ronaldo să aibă alt echipament decât coechiperii, ne vom schimba culorile clubului și vor purta toți costumul roșu-alb-albastru, inclusiv portarul și spectatorii, care sunt al 12-lea jucător. Uneori, și arbitrii”, ar fi comentat președintele „Bătrânei Doamne”, dar nu a deschis nimeni subiectul.

Posibilitatea ca gigantul torinez să adopte noile culori le dă fiori oficialilor Oțelului Galați. Așa cum Juventus Colentina a fost obligată să își schimbe numele ca să nu existe confuzii, pot primi și ei o somație să renunțe la roșu, alb și albastru: „Pentru noi, ar însemna falimentul. De unde bani pentru alt echipament, pentru alte materiale promoționale? Tocmai ce comandasem 80 de brelocuri în culorile clubului... numai Cristiano Ronaldo ne mai poate salva!”.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate