Democrații americani vor să țină școlile închise, astfel încât copiii să fie destul de tâmpiți pentru a accepta socialismul!

de Eugen Cismasu in Actualitate

Deși epidemiologii americani s-au exprimat în mod clar asupra faptului că unitățile de educație nu constituie un risc major pentru răspândirea COVID-19, democrații din Statele Unite pledează în continuare pentru închiderea școlilor, exprimând, în cercurile interne, o altă teamă referitoare la participarea la cursuri: copiii vor învăța suficient încât să nu mai aibă încredere în noua guvernare, sfârșind prin a nu mai crede nici în principiile sănătoase ale socialismului.

„Oamenii continuă să-mi vorbească de parcă aș fi prost și nu aș ști ce fac”, a spus guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, continuând: „Pentru că asta se întâmplă atunci când oamenii merg la cursuri și învață lucruri noi, ajung să îți conteste deciziile. Nu mai bine închidem școlile?”.

Măsura a fost lăudată de alți democrați, precum celebra socialistă Alexandria Ocasio-Cortez. „Ori de câte ori vorbesc despre planurile mele de a oferi oamenilor o mulțime de lucruri gratuite, îmi este contrapus argumentul matematic al surselor de finanțare”, s-a plâns Ocasio-Cortez. „Nu știu ce este asta, dar se pare că este un lucru nebunesc de dreapta, pe care îl înveți la școli care te face să nu-ți placă socialismul. Poate că oamenii ar trebui să stea departe de școli”, a mai declarat Ocasio-Cortez, subliniind faptul că școala nu este necesară pentru generațiile viitoare câtă vreme, conform politicilor democrate, ele nu trebuie decât să stea acasă, să voteze și să aștepte cecurile de la Guvern.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate