Incidente la alegeri! Zeci de alegătoare au pupat urnele și şi-au făcut cruci, confundându-le cu raclele purtătoare de moaște!

de Eugen Cismasu in Actualitate

Primele incidente la Alegerile Locale au fost înregistrate în această dimineață într-o secție de votare din București, şi par să fi fost efectul propagandei intensive a B.O.R pentru candidații ”pământeni”, patrioți, ce concurează astăzi pentru fotoliul de edil al Capitalei.

Pentru ca au fost scoase la votare cu preotul, înainte de slujba de duminică, să voteze ”pentru patrioţii PSD şi împotriva sorosiștilor care vor să atenteze la valorile românești”, zeci de enoriaşe si-au facut cruci si s-au repezit sa pupe urna in momentul in care au ajuns in secțiile de votare, confundând-o în mod evident cu o raclă cu moaște!!!

Episodul a fost filmat de către observatorii asociaţiilor civice şi face la această oră milioane de accesări pe siteurile mijloacelor de informare din întreaga lume.

De asemenea, o minune care, potrivit specialiştilor Coaliţiei pentru Familie, atestă faptul că scrutinul din aceste zile este binecuvântat de Dumnezeu, s-a petrecut în această dimineaţă într-o secţie de votare din sectorul 1 al Capitalei.

Sosit să îşi exprime opţiunea imediat după ora 8, Preafericitul Daniel a intrat în cabină cu un buletin de vot şi a ieşit în câteva zeci de secunde ţinând în mână un teanc de bancnote.

Reprezentanților nedumeriţi ai Comisiei Electorale patriarhul le-a explicat că banii reprezintă o donaţie anonimă din partea unui cetăţean evlavios şi i-a anunţat pe jandarmi că în cabina de vot se mai află şi un portofel gol, probabil uitat de vreun grăbit participant la alegeri, portmoneu de care nu a vrut să se atingă de treama Covidului.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate