Patriarhul Daniel are centura neagră la păcănele: 5 aparate i-au dat jackpot-ul pe loc după ce le-a atins pe când sfinţea o sală de jocuri!

de Eugen Cismasu in Actualitate

Un cazinou redeschis recent în Capitală, pe strada 11 iunie, în imediata vecinătate a Patriarhiei, era să dea faliment în chiar ziua programată pentru deschidere.

Prezent la sfeştanie, după ridicarea restricțiilor sociale cauzate de pandemie, Preafericitul Daniel a demonstrat faptul că are centura neagră la păcănele, 5 aparate de tip slot machine oferindu-i potul cel mare după ce întâistătătorul Bisericii Ortodoxe le-a atins pe când sfinţea sala de jocuri a localului.

Chiar dacă în faţa unei asemenea isprăvi unii au căzut în genunchi, considerând că sunt martorii unui semn ceresc, înainte de a-i oferi şefului B.O.R consistentele sume câştigate patronii cazinoului au solicitat inspectorilor Oficiului Naţional pentru jocuri de Noroc să verifice dacă nu cumva Preafericitul a umblat cu minuni pentru a le deregla aparatele.

Rezultatul cercetărilor fiind unul negativ, banii au fost viraţi în scurt timp în conturile Patriarhiei, fiind înregistraţi ca donaţii pentru edificarea Catedralei Mântuirii Neamului.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2020 - Toate drepturile rezervate