Primii cetățeni vaccinați cu Sputnik V la Moscova și-au postat pozele pe rețelele de socializare: ”Ne simțim extraordinar!”

de Eugen Cismasu in Actualitate
sputnik

Primii beneficiari ai mult așteptatului vaccin anti Covid Sputnik V spun că se simt extraordinar de bine la o săptămână după administrarea celei de a doua doze. Mai mulți cetățeni ruși din Moscova, care au făcut parte din primele loturi cărora le-a fost inoculat controversatul Sputnik V, au postat pe rețelele de socializare câteva fotografiii de grup din Centrul de Vaccinare situat în Piața Roșie, pentru a arăta criticilor din Occident că acuzațiile lor privind pericolul pe care îl reprezintă Sputnik V pentru sănătatea publică, sunt nefondate.

Ne simțim extraordinar și ținem să-i mulțumim președintelui nostru etern, Vladimir Putin, pentru asta. Nu am pățit absolut nimic după vaccinare, doar coincidența face ca unii dintre noi să fi avut dureri de cap câteva zile, apoi febră, pielea să li se umple de bube purulente, sau să le crească trei rânduri de dinți pe cerul gurii și unghii suprapuse la degetele de la picioare. După cum vedeți, suntemp perfect în regulă și sfătuim toți cetățenii responsabili să se vaccineze cu Sputnik V”, a scris, în preambulul postării pe Facebook, dr. Baba Yaga Kuzmynova, medic epidemiolog la Spitalul Kommunarka, unul din cele mai mari centre de tratare a coronavirusului din Moscova.

Potrivit medicului Kuzmynova, ”efecte secundare ale Sputnik V sunt minore, insesizabile, ceea ce face ca vaccinul nostru să fie o adevărată lovitură pentru adversarii din lumea medicală occidentală”.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate