Raed Arafat, în Cartea Recordurilor pentru ”cele mai multe accidente de elicopter fără niciun vinovat”

de Spartakus in Actualitate
Raed Arafat, în Cartea Recordurilor pentru ”cele mai multe accidente de elicopter fără niciun vinovat”

Accidentul de elicopter produs în Republica Moldova ridică la cinci numărul aeronavelor SMURD prăbușite în ultimii 13 ani, un record absolut în materie, se pare. Și, dacă vorbim de recorduri, e clar că trebuie să vorbim și de Guiness Book, prestigioasa lucrare la care românii sunt abonați. Astfel, după cel mai lung cârnat, cea mai mare salată și cel mai mare număr de fete care se rujează simultan, românii ar putea intra în Cartea Recordurilor și la categoria ”cel mai mare număr de victime din accidente aviatice fără niciun vinovat”.

Propunerea a fost făcută de mai multe ONG-uri, care monitorizează activitatea celebrului Raed Arafat și susțin că acesta are toate motivele să intre în Guinness Book: ”Arafat a devenit tot mai performant, de la an la an. Accidentul din Apuseni, apoi cel de pe lacul Siutghiol, acum accidentul din Moldova, o mulțime de accidente și el rezistă totuși în Ministerul de Interne, mai ceva decât coafura aia din reclame. Este de apreciat mai ales faptul că, spre deosebire de ceilalți granguri din Ministerul de Interne, care și-au plagiat cu toții doctoratele, Arafat are, iată, o operă proprie”.

Potrivit surselor noastre, reprezentanții Guinness Book ar fi fost uimiți să afle de recordul lui Arafat, de a rămâne în funcție în ciuda atâtor accidente petrecute sub mandatele lui. ”Până acum, recordul la elicoptere prăbușite era deținut de țările africane, unde ăia de prin triburi, când se supără, doboară elicopterul cu piatra, ca-n Rambo. Nu ne așteptam ca România să fie recordmană în domeniu. Să nu mai spuneți că voi, românii, sunteți pe ultimul loc la toate capitolele, iată unul la care excelați: cele mai multe accidente și dezastre fără niciun vinovat”, au afirmat reprezentanții Guinness Book.

Pe lângă includerea în Cartea Recordurilor, Arafat va fi propus, se pare, de către PSD, și pentru cea mai înaltă distincție de la noi, ”Steaua României” cu colan. De altfel, Liviu Dragnea ar fi declarat, într-un cerc de prieteni: ”Când venim noi iarăși la guvernare, acuma, după alegerile locale, îl vom decora pe Arafat. Practic, nicio altă personalitate nu ne-a adus nouă, Partidului Social Democrat, mai mulți votanți. Dacă-l mai lăsăm încă vreo cinci ani pe funcție, mai pică zece elicoptere și avem electoratul asigurat pe viitor”.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate