Știință pură: Indienii se imunizează pandemic la ”coada vacii”!

de Eugen Cismasu in Actualitate

Românul este ignorant, zeflemitor și iresponsabil din fire, chiar și atunci când boala îi bate la ușă. În cazul de față, pandemia de Covid.

De pildă, în ciuda alarmelor, a evidențelor și argumentelor științifice, la noi devine trend naţional acordarea cu largheţe a calităţii de “vacă mascată”, slugă a sistemului, personajelor feminine care se arată în locurile publice echipate anti Covid corespunzător. Asta în timp ce, pe la alţii, vaca este mai sfântă chiar şi decât mama din bătătură, respectată şi preamărită cu asemenea fervoare încât, în locuri precum India, iubitorii sacrului animal îi beau urina adoratei, în scop curativ, în lipsa vaccinului care să-i scape de griji.

Indienii au decis că, de vreme ce popularul lichid în cauză este transmis ca panaceu de generații, bun să vindece aproape orice, mai ales cancerul, fereala de coronavirus pe bază de pipi de vacă, băut ca un sirop de tuse, e garantată sută în sută, câte vreme se respectă câteva minime condiții. Adică, urina-i musai să provină de la zeiţe virgine, juncane, neduse la montă, lichidul trebuie recoltat dimineața, înainte de răsărit, când tot gospodarul indian îşi ia recipientul dedicat şi mulge sfânta de urina binefăcătoare, după care o consumă în stare proaspătă, nu la ”botul calului”, ci la ”coada vacii”.

Toate bune şi frumoase, nu poţi să faci ce face vita în gusturile şi convingerile oamenilor. Însă, ca sfat pentru activistele, tantristele și brahmaputristele ce-ar fi tentate să dea o tură prin India, în căutarea panaceului izbăvitor, atenție la faptul că, în ultimii ani, numărul turistelor străine ”injectate” cu forța de grupurile de băștinași a crescut semnificativ...

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate