Topul celor mai inedite oferte pentru o super sărbătoare de Dragobete!

de Eugen Cismasu in Actualitate

Anul ăsta, pe considerente pandemice, Valentine's Day-ul a trecut la fel de pe șestache cum a și venit. Lasă că așa îi trebuie, așa i se cuvine unei sărbători de import, care e ea de capitalistă și de imperialistă, și-ncearcă de trei decenii să atenteze la ființa noastră de fani devotați ai Dragobetelui.

Păi nu-i Dragobetele ziua aia sfântă, când tot băștinașul îmbracă o ie din Doraly și-și iubește consoarta românește, adică nespălat, preț de maxim 3 minute și neapărat după un preludiu de trei pumni după ceafă?

În fine, pentru românul plictisit de ce are pe-acasă, industria sexului de pe la noi o pune de niște oferte irezistibile. Promoțiile cele mai tentante cu ocazia Dragobetelui vin din partea saloanelor de masaj erotic. Acestea au pregătite pachete all-in-one pentru clienții solitari și one-for-all pentru cei veniți cu grupul. Se va practica chiar hard-discountul în cazul amatorilor de hardcore și sado-maso: primele 10 cravașări gratuite, urmate de 10 la jumătate din tarif. Orice doleanță suplimentară a mușteriilor greu de satisfăcut se va achita la preț integral, plus TVA special, de 69%.

Consumația va fi oferită cu rabat de 25%, pe modelul retribuțiilor din vremurile piticului sexy Boc. Pentru obișnuiții stabilimentelor și cunoscuți ca pasionați ai serviciilor delicate s-au prevăzut oferte gentle-discount, incluzând reduceri minimale şi beneficii majore: masaj 3 în 1, cu participarea surpriză a soției și a amantului acesteia, clientul având astfel parte de senzații inedite la același preț din procedura de bază; masaj prin călcare pe spinarea solicitantului, executat de colaboratori care în timpul liber slujesc ca preoți ( în scopul rotunjirii veniturilor), terapie executată cu taxare în regim de cutie a milei.

Toate pachetele menționate și cele nepomenite aici includ oferta particularizată pentru Dragobete, adică doar plata masajului, finalizarea fiind din partea casei; în caz de finalizare multiplă, oferta se aplică pentru o singură unitate, preferabil prima, pentru a se evita litigiile ulterioare. Cele suplimentare se contorizează și se plătesc la prețul din mercurialul fiecărei locații. Serviciile se vor livra cu un invoice legalizat în dublu exemplar, cu garantarea satisfacției părților semnatare.

Pentru politicieni, magistrați și polițiști se mențin pachetele speciale obişnuite: totala gratuitate și discreția absolută. Happy Black Dragobete vă dorim tuturor și multe achiziții avantajoase în amor!

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate