7 glume filipineze despre Adda, vedeta Asia Express pe care nu mulți români o cunosc dar toți asiaticii știu că este ”big star in Romania”!

de Eugen Cismasu in Cultură

O știți pe Adda, fata aia care umple ecranul la Antene în fiecare seară de difuzare a emisiunii Asia Express, urlând din toți rărunchii, pe stradă, ”i am a big star in Romania!” ori ”please, help me, I'm a celebrity în my country”? Nu? Eram siguri. Dar nici nu mai contează. În Filipine, fata e ultra celebră, dar asta nu din pricina mega hiturilor pe care localnicii nu se înghesuie să i le caute pe Youtube, ci din cauza istericalelor continue cu care a rupt timpanele asistenței la momentul filmărilor.

O altă cauză pentru care Adda s-a făcut remarcată în Filipine, altfel țară cu o populație de piticanii trei la metru, este lipsa de inhibiții cu care și-a expus publicului volumul generos, fapt ce a transformat-o, alături de botoxatele Carmen și Alina, în subiect de fantezii pentru localnici, cu specificația că, spre deosebire de ardelence, auto intitulata celebritate mioritică le-apare asiaticilor, în visele lor erotice, cu o bandă de scotch pe gură.

Grație prezenței ei pitorești, Adda a rămas în memoria filipinezilor și prin intermediul unei serii de glume savuroase, o parte dintre ele, mai light, mai veinovată, detaliind-o în cele ce urmează. Astfel...

Adda este atât de bine făcută încât niciun filipiniez care a vrut selfie cu ea nu a reușit să-l obțină decât trecând telefonul mobil pe modul panoramic.

Adda este atât de bine făcută încât în fiecare seară de filmări la Asia Express a mers la culcare urcându-se pe ambele laturi ale patului.

Adda este atât de bine făcută încât, atunci când a călcat din greșeală pe o bancnotă de 100 de pesos, a strivit cursul de referință al Băncii Naționale filipineze.

Adda este atât de bine făcută încât, organizatorii, când au urcat-o pe cântar, la controlul medical periodic au exclamat: ”Fată, avem nevoie de greutatea ta, nu de numărul tău de telefon!”

Adda este atât de bine făcută încât, pe toată durata filmărilor din Filipine, și-a făcut duş numai la splătoriile auto.

Adda este atât de bine făcută încât oficialii de la ”Asia Express” au folosit Google Earth pentru a-i face poza oficială.

Adda este atât de bine făcută încât colegii de emisiune au poreclit ”Ecuatorul” centura elstică cu care se încinge înainte de fiecare probă.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate